Summer Senses Luxury Resort: Αυθεντικό κυκλαδίτικο καλοκαίρι στον πιο αγαπημένο προορισμό του Αιγαίου

Summer Senses Luxury Resort: Αυθεντικό κυκλαδίτικο καλοκαίρι στον πιο αγαπημένο προορισμό του Αιγαίου
Διανύοντας τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του το Summer Senses Luxury Hotel αποτελεί πλέον μέλος των Small Luxury Hotels, της διεθνούς αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων.

To Summer Senses Luxury Resort υποδέχεται ξανά παλιούς και νέους φίλους στην Πάρο, για ένα μοναδικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες! Ένας παράδεισος ανέσεων και χαλάρωσης περιμένει τους επισκέπτες σε μια προνομιακή τοποθεσία στη Μάρπησσα που εγγυάται την ιδιωτικότητα και την ηρεμία. Με φόντο το καταγάλανο Αιγαίο και τον ξάστερο ουρανό, οι φιλοξενούμενοι του Summer Senses Luxury Resort θα ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής και γαστρονομίας, καθώς μια επίσκεψη στο εστιατόριο Galazia Hytra θα τους καλωσορίσει στην ελληνική high-end κουζίνα με γεύσεις που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Το  Summer Senses Luxury Resort μέλος των Small Luxury Hotels

Διανύοντας τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του το Summer Senses Luxury Hotel αποτελεί πλέον μέλος των Small Luxury Hotels, της διεθνούς αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου για ξεχωριστές, high-end εμπειρίες ταυτίζεται απόλυτα με εκείνη των SLH που διαθέτουν στο portfolio τους μοναδικά ξενοδοχεία  με τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και ευεξίας.

Ζήστε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στον πιο πολυτελή προορισμό 

Επιλέξτε ανάμεσα σε 100 κομψά δωμάτια και σουίτες που θα φιλοξενήσουν τις διακοπές σας και αφήστε τις αισθήσεις σας να παρασυρθούν από τα αρώματα των Κυκλάδων και την μεθυστική αύρα του νησιού. Χαλαρώστε δίπλα στις δύο μεγαλοπρεπείς πισίνες του ξενοδοχείου και απολαύστε ένα απεριτίφ με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο στη lounge pool του ξενοδοχείου. Ξυπνήστε σε μια από τις ευρύχωρες σουίτες με την ιδιωτική πισίνα και αφεθείτε στη μαγεία της πανοραμικής θέας προς τη Νάξο, την Ίο και τα Κουφονήσια. Γνωρίστε το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι μέσα από την 360 εμπειρία του Summer Senses Luxury Resort.

Μια γευστική διαδρομή στην ελληνική δημιουργική κουζίνα

Στο Summer Senses Luxury Resort οι γαστρονομικές επιλογές έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά μια ευδυλλιακή απόδραση στη γραφική Πάρο. Ξεκινώντας από την πλέον δημοφιλή Galazia Hytra (ανοίγει 1 Ιουνίου), που ήρθε να κατακτήσει και τις Κυκλάδες εκτός από το αθηναϊκό κοινό που έχει ήδη συναρπάσει με το συγγενικό της εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin® Hytra. H Galazia Hytra αποτελεί την ιδανική επιλογή για δείπνο με φόντο το γραφικό Πίσω Λιβάδι και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η κουζίνα του εστιατορίου υπόσχεται μια πανδαισία γεύσεων με αρώματα από τις Κυκλάδες και υλικά από την πλούσια νησιωτική γη. Πιάτα σύγχρονα που συνδυάζουν την απλότητα με τις υψηλού επιπέδου τεχνικές αλλά και την ελληνική παράδοση με τις νέες γαστρονομικές επιρροές κοσμούν το φετινό μενού της Galazia Hytra ολοκληρώνοντας ιδανικά την εμπειρία διακοπών του επισκέπτη.

Η minimal αρχιτεκτονική του χώρου με διακριτικές πινελιές πολυτέλειας αλλά και οι προσεγμένες λεπτομέρειες με έμφαση στο κυκλαδίτικο τοπίο που αποτελούν μνεία στο μοντέρνο art de la table εισάγοντας τον επισκέπτη από τη στιγμή της άφιξής του στη μοναδική εμπειρίας γεύσης που θα βιώσει. Η ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα προσφέρει άψογες επιλογές για τη συνοδεία του δείπνου, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις από δροσιστικά signature cocktails.

Συνεχίζοντας στο Gaia Restaurant οι φιλοξενούμενοι από το πρωί έως το βράδυ μπορούν να δοκιμάσουν από το δελεαστικό ελληνικό πρωινό που περιέχει πληθώρα από παραδοσιακά αλμυρά εδέσματα μέχρι γλυκά του κουταλιού, το μεσημεριανό με ελαφριά πιάτα γεμάτα γεύση αλλά και το βραδινό γεύμα a la carte με εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Στο Hydor Pool Bar σας περιμένουν δροσεροί χυμοί και smoothies δίπλα στην πισίνα, ενώ το βράδυ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν premium ποτά και signature cocktails τόσο στο Hydor Pool Bar όσο και στο Irida Lounge Bar.

Μια συνεδρία ευεξίας & αναζωογόνησης στο Anassa Spa by Idolo

Τι καλύτερο από μια ολιστική θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο κατά τη διάρκεια των διακοπών; Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Anassa Spa by Idolo υπόσχονται να φροντίσουν ώστε οι επισκέπτες να ζήσουν μια εμπειρία ευεξίας που περιέχει από μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος μέχρι ειδικές συνεδρίες για τη φροντίδα του σώματος μετά την έκθεση στον ήλιο! Επιπλέον, για αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους και επιθυμούν να κρατούν τη γραμμή τους όσο βρίσκονται εκτός της ρουτίνας τους, μια επίσκεψη στο Anassa Gym είναι ό,τι χρειάζονται για την καθημερινή τους προπόνηση.

Αφιερώστε χρόνο σε κοντινές εξορμήσεις

Ανακαλύψτε τις παραδεισένιες παραλίες της Πάρου, τα παρθένα καταγάλανα νερά και τις μυστικές τοποθεσίες για ιδιωτικές αποδράσεις με ορμητήριο το Summer Senses Luxury Resort! Μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στα γραφικά χωριά του νησιού όπως η Μάρπησσα, ο Πρόδρομος αλλά και οι Λεύκες και να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα που θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακόμη, στις παραλίες του νησιού οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους κάνοντας water sports και απολαμβάνοντας τον ζεστό ήλιο.

Το Summer Senses Luxury Resort περιμένει τους επισκέπτες του για να τους ξεναγήσει στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι στη Πάρο! Ο προορισμός είναι ένας και το ταξίδι ξεκινάει σύντομα.