Sunlight: Πρώτο λανσάρισμα της σειράς μπαταριών Lion Force στις ΗΠΑ

Sunlight: Πρώτο λανσάρισμα της σειράς μπαταριών Lion Force στις ΗΠΑ
Η εταιρεία παρουσίασε την πλήρη γκάμα βιομηχανικών μπαταριών και φορτιστών της για εφαρμογές ηλεκτρικών οχημάτων βιομηχανικής χρήσης (eIVs) στην έκθεση PROMAT 2019.

Στην κορυφαία διεθνή έκθεση εξοπλισμού μεταφορών, εφοδιαστικής αλυσίδας και χειρισμού υλικών (material handling) PROMAT 2019, η οποία έλαβε χώρα μεταξύ 8-11 Απριλίου 2019 στο Σικάγο, συμμετείχε η SUNLIGHT, μέλος του ομίλου Olympia, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στις στρατηγικής σημασίας αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά.

Συνεχίζοντας την εδώ και 6 χρόνια επιτυχημένη δραστηριοποίησή της στις αγορές της Βόρειας Αμερικής, στο πλαίσιο της PROMAT 2019 η SUNLIGHT παρουσίασε την πλήρη γκάμα βιομηχανικών μπαταριών και φορτιστών της για εφαρμογές ηλεκτρικών οχημάτων βιομηχανικής χρήσης (eIVs) σε κάποιους από τους σημαντικότερους διεθνείς παίκτες του κλάδου εφοδιαστικής αλυσίδας, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την εμπορική της επέκταση στην περιοχή.

Πέρα από τις κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας λύσεις μολύβδου-οξέως, που αποτελούν και το κυριότερο είδος που εμπορεύεται η SUNLIGHT, η εταιρεία παρουσίασε επίσημα στην PROMAT 2019 και τη νέα επαναστατική σειρά των «έξυπνων» μπαταριών τεχνολογίας ιόντων λιθίου LiON FORCE.

Πιο συγκεκριμένα, στη διεθνή έκθεση PROMAT 2019 η SUNLIGHT παρουσίασε για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο τη νέα σειρά καινοτόμων μπαταριών της, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της επαναστατικής τεχνολογίας λιθίου με τις υπερσύγχρονες εφαρμογές της τεχνολογίας Industry 4.0. Διαθέτοντας 17 επίπεδα ασφάλειας με πολλαπλές πιστοποιήσεις, στιβαρή κατασκευή, ευχρηστία και υψηλές επιδόσεις, η Li.ON FORCE απέδειξε έμπρακτα στην PROMAT 2019 ότι διαφοροποιείται κατά πολύ από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς διεθνώς.

Οι περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι εταιρειών που επισκέφθηκαν το περίπτερο της SUNLIGHT κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν από κοντά την άφθαστη ποιότητα των προϊόντων της SUNLIGHT, στην οποία αποτυπώνεται η τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία κατασκευής, ο μεγάλης αρτιότητας και ακρίβειας σχεδιασμός, η κατασκευαστική υπεροχή και η μοναδική χρήση υψίστης ποιότητας πρώτων υλών που χαρίζουν στη SUNLIGHT διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Άλλωστε, όλα τα προϊόντα της SUNLIGHT κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, ώστε να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της ιδιαίτερα απαιτητικής Αμερικανικής αγοράς.

Με αφορμή τη συμμετοχή της SUNLIGHT στην έκθεση PROMAT 2019, ο Λάμπρος Μπίσαλας, Chief Commercial Officer της εταιρείας δήλωσε: «Η συμμετοχή της SUNLIGHT στην κορυφαία έκθεση PROMAT 2019 έρχεται ως επιστέγασμα του πολύ επιτυχούς σχεδιασμού της εμπορικής μας πολιτικής για τη νευραλγική αγορά της Βόρειας Αμερικής. Μέσω της παρουσίας μας σε κομβικής σημασίας εκθέσεις, αλλά και στρατηγικών συνεργασιών με άλλους διεθνείς παίκτες που δραστηριοποιούνται τοπικά, η εταιρεία μας αποκτά στρατηγική τοποθέτηση που θα επιτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς της στην εν λόγω αγορά».