Sustainability Forum 2018: Το μεγαλύτερο business event της χρονιάς είναι εδώ!

Sustainability Forum 2018: Το μεγαλύτερο business event της χρονιάς είναι εδώ!

Η παγκόσμιας εμβέλειας ετήσια διοργάνωση που φέρνει κοντά υψηλά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.

Η Global Sustain, μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις παγκοσμίως στον τομέα του Sustainability, με καινοτόμες online και offline υπηρεσίες που ορίζουν την επιχειρηματικότητα του αύριο, σας προσκαλεί στο Sustainability Forum 2018. Ένα κορυφαίο business event, που πρόκειται να λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου του 2018, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Σε ένα αέναα εναλλασσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, το Sustainability Forum δεσπόζει ως μια παγκόσμιας εμβέλειας ετήσια διοργάνωση που φέρνει κοντά υψηλά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Πράσινη Οικονομία. Μέσα από τις ομιλίες και τις συζητήσεις του, ξεδιπλώνεται ένας καταιγισμός ιδεών, στην πρώτη γραμμή των παγκόσμιων εξελίξεων και με κοινό ορίζοντα το μέλλον της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

To φετινό event περιλαμβάνει μια λίστα από διακεκριμένους ομιλητές που πρόκειται να προσφέρουν χρήσιμες γνώσεις, προτάσεις επαγγελματικής ανάπτυξης αλλά και πολύτιμο know how σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ως Gold Sponsor του Sustainability Forum 2018, η Generation Y – International e-Business Experts στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των συμμετεχόντων και αποβλέποντας σε ένα υγιές και βιώσιμο επιχειρηματικό μέλλον.