Τα burger των Burger King κοκκίνισαν!

Τα burger των Burger King κοκκίνισαν!

Το νέο «θυμωμένο» burger της Burger King είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το κοινό της Ιαπωνίας.

Η Burger King φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα χρώματα. Την ίδια αγάπη μοιράζονται και οι Ιάπωνες. Και έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε το νέο της εντυπωσιακό της «θυμωμένο» burger με το έντονο κόκκινο χρώμα, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά για το κοινό της ασιατικής χώρας.

Το ‘aka’ («κόκκινο» στα ιαπωνικά) burger έρχεται σε δύο διαθέσιμες παραλλαγές. Το Aka Samurai Chicken (με κοτόπουλο) και το Aka Samurai Beef (με μπιφτέκι).

Μεταξύ των δύο κατακόκκινων φετών ψωμιού (που παίρνουν το έντονο χρώμα τους από τη σκόνη ντομάτας) μπορείτε να απολαύετε μια φέτα κόκκινου τυριού και μια σος που βασίζεται στο τσίλι, και που η Burger King της έχει δώσει το όνομα «angry sauce».

Τα δύο κόκκινα burgers θα είναι διαθέσιμα στο κοινό της Ιαπωνίας από τις 3 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου και θα κοστίζουν ένα ποσό που αντιστοιχεί στα 5,60 αμερικανικά δολάρια.

Οι Ιάπωνες, πάντως, δεν πρέπει να αισθάνονται τόσο μεγάλη έκπληξη με τη νέα χρωματική επιλογή της αμερικανικής αλυσίδας. Και αυτό καθώς έχουν ήδη τo «προνόμιο» να απολαμβάνουν ένα κατάμαυρο burger, το ‘kuro’ (μαύρο) burger, που έκανε την αναβαθμισμένη του εμφάνισή (βάφοντας μαύρα ακόμα και τα συστατικά του) το 2014.