Τα δώρα πολυτελείας που θα πάρουν οι νικητές και οι χαμένοι των φετινών Όσκαρ

Τα δώρα πολυτελείας που θα πάρουν οι νικητές και οι χαμένοι των φετινών Όσκαρ
Μετρώντας αντίστροφα για την φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ 2020, ρίχνουμε μία ματιά στα πολυτελή δώρα που θα πάρουν οι νικητές και οι χαμένοι της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά των βραβείων Όσκαρ έχει ξεκινήσει, το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί και η αφρόκρεμα του Χόλυγουντ περιμένει με αγωνία τα ονόματα των νικητών που θα κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Οι υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία λοιπόν πολλοί τα βραβεία όμως λίγα και συγκεκριμένα. Για να μην φύγουν με το παράπονο όσοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ένα χρυσό αγαλματίδιο θα φύγουν με μια «βαλίτσα» γεμάτη από πολυτελή δώρα.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και με το παραπάνω να «αποζημιώσουν» τους σταρ του Χόλυγουντ για την παρουσία τους στη βραδιά των Όσκαρ κι έτσι ακόμα και  οι «χαμένοι» της λαμπερής βραδιάς θα λάβουν δώρα μεγάλης αξίας. Τα δώρα έχουν επιλεγεί από την εταιρεία μάρκετινγκ Distinctive Assets και το Forbes αναφέρει ότι η αξία των δώρων ανέρχεται στα 100.000 δολάρια ανά άτομο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Congratulations to this year’s #Oscars nominees! Click the link in our bio for the full list.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Academy (@theacademy) στις

Στα Όσκαρ όλοι κερδίζουν

Το εντυπωσιακό gift bag με τα πανάκριβα δώρα λέγεται «Everyone Wins» και ανάμεσα στους τυχερούς που θα γυρίσουν σπίτι με τα πολυτελή δώρα είναι σταρ όπως Σκάρλετ Γιόχανσον, Χοακίν Φίνιξ, Ρενέ Ζελβέγκερ, Μάργκοτ Ρόμπι, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ αλλά και πλήθος  ακόμα σταρ του Χόλυγουντ.

«Κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως δόξας ή οικονομικής κατάστασης, εκτιμά την απλή χαρά ενός δώρου. Με το gift bag «Everyone Wins», δεν λαμβάνεις σίγουρα δώρα πρώτης ανάγκης, αλλά είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς τους σπουδαίες καλλιτέχνες και δημιουργούς», δήλωσε στο Fox News ο ιδρυτής της Distinctive Assets.

Τα εντυπωσιακά δώρα των φετινών Όσκαρ

Το «Everyone Wins» περιλαμβάνει ένα ταξίδι 12 ημερών σε πολυτελές γιοτ, διαμονή στον ισπανικό φάρο «Faro Cumplida», στο resort Auberge στο Μεξικό και στο Waikiki Beachcomber στη Χονολουλού.

Οι κινηματογραφικοί αστέρες του Χόλυγουντ θα έχουν ακόμα τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα κέντρο ευεξίας στο Μαλιμπού, επισκέψεις σε σπα στην Καλιφόρνια, όπως και θεραπείες και επεμβάσεις αναζωογόνησης αξίας 25.000 δολαρίων.

Στα οσκαρικά δώρα συμπεριλαμβάνονται ακόμα αλεξίσφαιρες πόρτες ασφαλείας, μία 24 καρατίων bath bomb, μία γευστική δοκιμή σοκολάτας με κάνναβη για 8 ενήλικες και μία ετήσια συνδρομή για το πρακτορείο συνοικεσίων Drawing Down the Moon.

Το μόνο αρνητικό που κρύβει το εντυπωσιακό αυτό πακέτο δώρων, είναι ότι οι παραλήπτες του θα πρέπει να πληρώσουν και τον ανάλογο φόρο πολυτελείας.