Τα εταιρικά δώρα των Χριστουγέννων θα έχουν την υπογραφή της Naturally Greek

Τα εταιρικά δώρα των Χριστουγέννων θα έχουν την υπογραφή της Naturally Greek

Δώρα με ελληνικά προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες, custom made προτάσεις με εκτυπώσεις λογοτύπων και αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.

Τι καλύτερο από ένα ωραίο δώρο για τις γιορτές. Τα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους μπορεί να είναι εύκολο, τι γίνεται όμως όταν ψάχνετε το καλύτερο δώρο για τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας;

Η Naturally Greek αποτελεί μια συλλογή, από εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και ελκυστικές συσκευασίες δώρου, ειδικά διαμορφωμένες να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για εταιρικά δώρα, σουβενίρ για ξένους και δώρα καλωσορίσματος σε ξενοδοχεία. Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που προσφέρει είναι οι ειδικές παραγγελίες με custom made δώρα, εκτυπώσεις λογοτύπων και ιδέες προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες των εταιρειών.

naturally-greek

Στη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της μπορείτε να βρείτε ελκυστικές συσκευασίες όπως καλάθια, πουγκιά με Χριστουγεννιάτικα prints και ξύλινα ή χάρτινα κουτιά με έτοιμα concept/ιδέες Χριστουγεννιάτικων προτάσεων.

Καθώς η Naturally Greek δεν φιλοδοξεί να είναι απλά μια εταιρία που αμπαλάρει την παράδοση, φροντίζει τα δώρα της να αποτελούν την απόλυτη εγγύηση ποιότητας θέλοντας να εδραιώσει τη θέση της ως συνώνυμο του ελληνικού δώρου για εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο.

Η πορεία της επιβεβαιώνει το σκοπό της, καθώς πλέον έχει πολλές συνεργασίες με μεγάλους ομίλους, εταιρείες και τουριστικά γραφεία. Παραδείγματα εταιρειών που την έχουν εμπιστευτεί για τα δώρα τους, στα μόλις 4 χρόνια λειτουργίας της, είναι Aegean Airlines, Coca – Cola, ΟΠΑΠ, OTE GLOBE, Allianz, TUI Hellas, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, SONY και άλλες πολλές…