Τα KFC δημιούργησαν αρωματικά κεριά με άρωμα… chicken nuggets!

Τα KFC δημιούργησαν αρωματικά κεριά με άρωμα… chicken nuggets!

Η εταιρεία, έκανε αυτό το δώρο στους πελάτες της ώστε να περιβάλλονται από την μυρωδιά του αγαπημένου τους φαγητού όλη την ημέρα.

Η μεγάλη αλυσίδα γρήγορου φαγητού, KFC, διάσημη για τις τηγανιτές κοτομπουκιές της, δημιούργησε εν όψει Χριστουγέννων, αρωματικό κερί χώρου με άρωμα εμπνευσμένο από τα φαγητά της.

Πιο συγκεκριμένα, αφιέρωσε στους πιστούς της πελάτες το, περιορισμένου αριθμού τεμαχίων, κερί με άρωμα chicken nuggets, ώστε να περιβάλλονται από την μυρωδιά του αγαπημένου τους φαγητού καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν το καλοσκεφτούμε, φανταστείτε πώς θα ήταν  να έχετε μαγειρέψει μπρόκολο, αλλά η κουζίνα σας να μυρίζει σα να έχετε παραλάβει μόλις γευστικές κοτομπουκές!

Όπως γράφει η εταιρεια, το κερί αυτό δημιουργήθηκε κατόπιν απαίτησης του κοινού της και μάλιστα, παροτρύνει τους πελάτες της να προτείνουν και άλλα είδη που θα μπορούσαν να φέρουν τη σφραγίδα της KFC.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη εταιρεία που το σκέφτηκε: Kεριά με διάφορες γεύσεις απ’ τα πατατάκια pringles είχαν κυκλοφορήσει πέρυσι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως επίσης και αρωματικά “Σάντουιτς Μπέικον” από την αλυσίδα Greggs, με την υποσημείωση “Μυρωδιά απ΄τον παράδεισο”!

 

Και αν αυτές, οι περισσότερο προωθητικές παρά εμπορικές κινήσεις, των εταιρειών σας φαίνονται κάπως ακραίες, πως θα σας φαινόταν αν ξυπνούσατε το πρωί και το σπίτι σας μοσχοβολούσε ζεστή μπουγάτσα;