Τα κρυφά μηνύματα στα ρούχα και το στιλ της βασιλικής οικογένειας

Τα κρυφά μηνύματα στα ρούχα και το στιλ της βασιλικής οικογένειας
epa05356908 Britain's Queen Elizabeth II (6-R) surrounded by members of the British royal family waves from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping of the Color Queen's 90th birthday parade in London, Britain, 11 June 2016. The annual Queen’s Birthday Parade is more popularly known as Trooping the Color, when the Queen’s Color is 'Trooped' in front of Her Majesty and all the Royal Colonels. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Από τη Λαίδη Νταϊάνα ως τη Βασίλισσα Ελισάβετ και από την Κέιτ Μίντλτον και τη Μέγκαν Μαρκλ μέχρι τον Κάρολο, όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν κάτι να δηλώσουν μέσω των… ρούχων τους.

Στα μέλη της βασιλικής οικογένειας -βάσει πρωτόκολλου- δεν επιτρέπεται να μιλούν για μια σειρά από θέματα. Προσωπικά και πολιτικά είναι τα πιο απαγορευμένα.

Επίσης, δεν επιτρέπονται οι ακρότητες και οι επιπολαιότητες. Απαγορεύεται να φανεί το εσώρουχο, δεν επιτρέπονται οι επιπολαιότητες και τα κάπως πιο casual looks, εκτός κι αν έχουν μια ιστορία να αφηγηθούν.

Ωστόσο, το ότι η Βασίλισσα της Αγγλίας, η Κέιτ Μίντλτον, η Μέγκαν Μαρκλ και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπονται να μιλούν δημοσίως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το κάνουν με έναν κάπως κρυφό τρόπο, κάποιον που θα έχει κάτι να πει μόνο στους παρατηρητικούς και στους δυνατούς γνώστες των σχέσεων και της ιστορίας ενός προσώπου, τόσο εντός όσο και εκτός Παλατιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ PEOPLEGREECE