Τα νέα «επαγγελματικά» λάπτοπ της Lenovo

Τα νέα «επαγγελματικά» λάπτοπ της Lenovo

Ένα νέο όπλο στην φαρέτρα των απαιτητικών επαγγελματιών προσέθεσε η Lenovo.

Η Lenovo παρουσίασε τα νέα της λάπτοπ ThinkPad Ρ50 και ThinkPad Ρ70, τα οποία αποτελούν τους πρώτους φορητούς υπολογιστές που ενσωματώνουν τους υψηλής απόδοσης επεξεργαστές Xeon της Intel.

Με την ενσωμάτωση των νέων επεξεργαστών, η εταιρεία καθίσταται ελκυστική για τους επαγγελματίες που απαιτούν υψηλότερη απόδοση από ό, τι ήταν σε θέση να παρέχουν τα προηγούμενα λάπτοπ της εταιρείας. Οι υπολογιστές ThinkPad έχουν 64GB μνήμη RAM και έως 1TB αποθήκευσης SSD. Η Lenovo μπορεί αυτή τη στιγμή να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει το πιο ισχυρό σε μνήμη και χωρητικότητα λάπτοπ της αγοράς.

Η Lenovo επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι τα δύο νέα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί και διαθέτουν μέγιστη αντοχή. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για φορητούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιου συστήματος FLEX για την ψύξη. Ένα σύστημα διπλού ανεμιστήρα ψύχει τον υπολογιστή πιο αθόρυβα και πιο αποδοτικά, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν το μηχάνημα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βεβαίως, όλα αυτά τα ιδιαιτέρως ελκυστικά χαρακτηριστικά έχουν και το ανάλογο κόστος. Το ThinkPad Ρ50 ζυγίζει 2,5 κιλά και το ThinkPad Ρ70 ζυγίζει 3,5 κιλά.