Τα ολοκαίνουργια παιχνίδια για PS4 του 2015

Τα ολοκαίνουργια παιχνίδια για PS4 του 2015

Όλα τα τρέιλερ από τα φαντασμαγορικά παιχνίδια που κυκλοφορούν μέσα στη χρονιά για την κονσόλα της Sony.

Οι gamers δεν βλέπουν την ώρα να φτάσουν στα χέρια τους οι νέοι τίτλοι. Περιπέτειες εποχής, ιστορίες μυστηρίου, πολεμικές μάχες, λαβύρινθοι και διαστημικά ταξίδια, όλα παρελαύνουν φέτος από τις οθόνες του Playstation 4.

The Order: 1886

Μια ομάδα πολεμιστών στο βικτωριανό Λονδίνο προσπαθεί να εξολοθρεύσει τους εισβολείς-μεταλλαγμένα τέρατα που απειλούν την ανθρωπότητα. Σκοτεινό και τρομακτικό.

Κυκλοφορεί: 20 Φεβρουαρίου

Bloodborne

Μια καταραμένη πόλη, μολυσμένοι κάτοικοι που έχουν μετατραπεί σε ζόμπι, ζώα που έχουν γίνει τέρατα και ένας ήρωας που ψάχνει το φάρμακο πολεμώντας συνεχώς για τη ζωή του.

Κυκλοφορεί: 24 Μαρτίου

No Man’s Sky

Είστε εξερευνητής του Διαστήματος, επισκέπτεστε πλανήτες, πολεμάτε ξένες δυνάμεις και θαυμάζετε όλους αυτούς τους κόσμους που δεν είναι προκατασκευασμένοι στο παιχνίδι, αλλά δημιουργούνται τυχαία από το πρόγραμμα όσο κινείστε. Αυτό σημαίνει άπειρους κόσμους και άπειρα σενάρια.

Κυκλοφορία: αναμένεται

Persona 5

Συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου Persona 4. Ένας μαθητής με υπερδυνάμεις και «συντρόφους» σε αποστολές, στο σύγχρονο Τόκιο, εξερευνά λαβύρινθους και μάχεται κακούς με όπλα, αλλά και σώμα με σώμα.

Κυκλοφορία: αναμένεται

Uncharted 4: A Thief’s End

Εξωτικό νησί, χαμένος θησαυρός, δεκάδες αντίπαλοι, χιλιάδες δυσκολίες. Φαίνεται κλισέ, αλλά όλα δείχνουν πως είναι υπέροχα υλοποιημένο και απολαυστικό.

Κυκλοφορία: αναμένεται

Everybody’s Gone to the Rapture

Όχι ακριβώς μετα-αποκαλυπτικό, διαδραματίζεται ακριβώς την εποχή της Αποκάλυψης, που πέφτει στον σύγχρονο κόσμο μας, και περιγράφει τις ζωές έξι ανθρώπων που τη ζουν όσο εξελίσσεται.

Κυκλοφορία: αναμένεται

https://www.youtube.com/watch?v=Zj8Bn3A-TVo

Deep Down

Σύγχρονο και ταυτόχρονα μεσαιωνικό, με τον πρωταγωνιστή να περιπλανιέται σε υπόγειους λαβύρινθους κρατώντας δόρατα και σπαθιά και αντιμετωπίζοντας φωτιές και τέρατα.

Κυκλοφορία: αναμένεται

Disgaea 5: Alliance of Vengeance

Μερικοί θα το βρουν πολύ «ιαπωνικό» για τα γούστα τους, αλλά η σειρά δεν είναι εξαιρετικά επιτυχημένη χωρίς λόγο. Χαρακτήρες καρτούν, επικές μάχες, διάλογοι με χιούμορ, αρκετά διασκεδαστικό.

Κυκλοφορία: αναμένεται

Let It Die

Σκοτεινό, με μάχες σώμα με σώμα και εξαιρετικά αληθοφανείς εικόνες θανάτου, ακρωτηριασμών και πραγματικής σφαγής.

Κυκλοφορία: αναμένεται

 

Ratchet & Clank

Λίγα είναι γνωστά για αυτό το παιχνίδι και η Sony έχει κυκλοφορήσει μόνο το trailer για την ομώνυμη ταινία. Πάρτε μια ιδέα.

Κυκλοφορία: αναμένεται