Τα προεκλογικά σποτ που συζητήθηκαν περισσότερο

Τα προεκλογικά σποτ που συζητήθηκαν περισσότερο

Δείτε τις διαφημίσεις των κομμάτων που σχολιάστηκαν περισσότερο στα social media μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. 

Η πολιτική διαμάχη των κομμάτων κλιμακώνεται εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιανουαρίου. Η αντιπαράθεση όμως δεν περιορίζεται μόνο σε ομιλίες και σε ανακοινώσεις. Τα προεκλογικά σποτάκια  παίζουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία του κάθε κόμματος.

Δείτε παρακάτω τέσσερα προεκλογικά σποτάκια που σχολιάστηκαν και συζητήθηκαν περισσότερο μέχρι στιγμής στα social media, θετικά ή αρνητικά:

Στο σποτ της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς διακόπτει το παιχνίδι μιας παρέας παιδιών για να τους αναλύσει την πολιτική κατάσταση της χώρας και το πως η Ελλάδα « η Ελλάδα φτιάχνει γήπεδο».

Το νέο προεκλογικό σποτάκι του ΠΑΣΟΚ το οποίο εμμέσως αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τους κινδύνους της… πρώτης πτήσης με “πιλότο” τον Αλέξη Τσίπρα.

Πολλά σχόλια προκάλεσε το σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Πάνο Καμμένο σε ρόλο έμπειρου μηχανοδηγού να δίνει οδηγίες στον «μικρό Αλέξη» για να μην εκτροχιαστεί το τρένο.

Το σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ στο οποίο ο «Κωλοκοτρόνης» και ο «Παπαφλέσσας» θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει από την κρίση με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο…

Και τέλος το σποτ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με αγγλικούς υπότιτλους