Τα πρώτα made in China αυτοκίνητα παραδίδει σήμερα η Tesla

Τα πρώτα made in China αυτοκίνητα παραδίδει σήμερα η Tesla
epa07003321 (FILE) - A Tesla sign is seen near Tesla China headquarters in Beijing, China, 25 July 2018 (reissued 07 September 2018). Reports on 07 September 2018 state Tesla shares lost 10 per cent in value at the start of trading on Wall Street following news Tesla's chief accounting officer Dave Morton had tendered his resignation on 04 September. EPA/ROMAN PILIPEY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Η Tesla θα παραδώσει το πρώτο Model 3 που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιό της στη Σανγκάη ΣΗΜΕΡΑ. Οι 15 πελάτες που αναμένεται να παραλάβουν τα Model 3 είναι εργαζόμενοι της Tesla», δηλώνει στο Twitter η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην πρώτη παράδοση αυτοκινήτων που έχουν κατασκευαστεί στην Κίνα προχωράει η αμερικανική βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, τη Δευτέρα.

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, η εταιρεία σε tweet της αναφέρει: «Η Tesla θα παραδώσει το πρώτο Model 3 που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιό της στη Σανγκάη ΣΗΜΕΡΑ. Οι 15 πελάτες που αναμένεται να παραλάβουν τα Model 3 είναι εργαζόμενοι της Tesla».

Το εργοστάσιο στη Σανγκάη είναι το πρώτο εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στις πωλήσεις στην Κίνα, όπου η Tesla πιστεύει ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερή της αγορά για το Model 3 sedan που έχει πιο χαμηλή τιμή.