Τα πρώτα tweets διάσημων δισεκατομμυριούχων επιχειρηματιών

Τα πρώτα tweets διάσημων δισεκατομμυριούχων επιχειρηματιών

Όπως όλοι οι χρήστες, έτσι και εκείνοι ξεκίνησαν από το μηδέν στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γουάρεν Μπάφετ, ο Έλον Μασκ και ο Λάρι Έλισον έχουν προσελκύσει τεράστιο κοινό στο Twitter, ωστόσο όπως όλοι οι χρήστες, έτσι και εκείνοι ξεκίνησαν από το μηδέν στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω πως εισήλθαν στον κόσμο του κοινωνικού μέσου διάδημοι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες:

1. Τζακ Ντόρσεϊ

Ένα από τα πιο διάσημα tweets του Τζακ Ντόρσεϊ είναι το πρώτο. Ο CEO και ο συνιδρυτής του Twitter έγραψε στον λογαριασμό του τον Μάρτιο του 2006:

2. Γουάρεν Μπάφερ

Ο Μπάφετ είναι γνωστός για τα καυστικά του σχόλια: «Αγοράστε μία επιχείρηση που θα μπορούν να την τρέχουν οι “ηλίθιοι”» και «Η διαφορά μεταξύ των επιτυχημένων ανθρώπων και των πραγματικά επιτυχημένων ανθρώπων είναι ότι οι πραγματικά επιτυχείς άνθρωποι λένε όχι σχεδόν στα πάντα». Συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη το πρώτο tweet του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου:

3. Έλον Μασκ

Στο Twitter, κυκλοφορούν πολλοί ψεύτικοι λογαριασμοί του Έλον Μασκ. Ορισμένοι από αυτούς έχουν και αστεία ονόματα, όπως @BoredElonMusk και @therichwisemanΌμως ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει τους οπαδούς του για το ποιος είναι ο πραγματικός του λογαριασμός, μέσω του πρώτου του tweet:

4. Πιερ Ομιντιάρ

Το πρώτο tweet του Ομιντιάρ:

Ο ιδρυτής του eBay έγραψε ότι έκανε εγγραφή στο Twitter προκειμένου να δει προς τί τόση φασαρία για το κοινωνικό αυτό μέσο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος μέχρι σήμερα έχει γράψει πάνω από 7.000 φορές στον προσωπικό του λογαριασμό.

5. Καρλ Ίκαν

Σίγουρα, θα του πήρε λίγο χρόνο του Καρλ Ίκαν προκειμένου να μάθει να χειρίζεται το Twitter, ωστόσο τα έχει πάει περίφημα μέχρι σήμερα στα social media. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι είναι και 80 ετών! Ο διάσημος Αμερικανός επενδυτής έχει καταφέρει να προσελκύσει 300.000 οπαδούς από το 2013, όταν πρωτοάνοιξε τον λογαριασμό του. Ας θυμηθούμε το πρώτο του tweet:

6. Σιν Πάρκερ 

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος πρόεδρος του Facebook, Πάρκερ, ήταν διστακτικός στο να δημιουργήσει λογαριασμό σε ένα ανταγωνιστικό κοινωνικό μέσο. Ωστόσο, ο ίδιος εντάχθηκε στην ομάδα του Twitter το 2013, ζητώντας συγνώμη από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρώτο του tweet:

7. Ρούπερτ Μέρντοχ

Όπως για κάθε 80χρονο χρήστη του Twitter, έτσι και για τον Μέρντοχ το πρώτο του tweet ήταν ένας αγώνας. Όμως, ο ίδιος έχει βελτιωθεί από την πρώτη του επαφή με το κοινωνικό μέσο.

8. Λάρι Έλισον

Το πρώτο tweet του Έλισον ήταν και το τελευταίο του. Όπως και να ‘χει όμως ο ίδιος εξακολουθεί να έχει πάνω από 900.000 οπαδούς στο διάσημο κοινωνικό μέσο.