Τα ρολόγια Hamilton ξεκινάνε για μια επική περιπέτεια με την ταινία «Η Διάσωση»

Τα ρολόγια Hamilton ξεκινάνε για μια επική περιπέτεια με την ταινία «Η Διάσωση»

Η νέα κινηματογραφική ταινία του σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ παρουσιάζει τέσσερα δυνατά ρολόγια με την υπογραφή της Hamilton.

Τα ρολόγια της Hamilton, γνωστά για τον κορυφαίο ρόλο τους στον κόσμο της αεροπορίας και του κινηματογράφου, καθώς και για την πρωτοποριακή και ακριβή τεχνολογία μέτρησης του χρόνου, επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη φέτος το φθινόπωρο, στην επική περιπέτεια της 20th Century Fox’s, «Η Διάσωση».

H  «Διάσωση» αφηγείται την ιστορία του αστροναύτη Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον), ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Όμως, ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, «Η Διάσωση» έχει ένα λαμπερό καστ που περιλαμβάνει επίσης τους Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, και Ντόναλντ Γκλόβερ.

Τα τέσσερα ρολόγια Hamilton που «παίζουν» στην ταινία, με βασικό μοντέλο το BeLOWZERO, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.hamiltonwatch.com ενώ το Press Kit της Hamilton για την ταινία σας το αποστέλλουμε τόσο για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για την προβολή αυτής της σημαντικής νέα συνεργασίας της Hamilton με τον κινηματογράφο στα μέσα σας όσο και για να σας παρακινήσουμε να απολαύσετε κι εσείς τη «Διάσωση», που ήδη αποτελεί ένα από τα κινηματογραφικά φαβορί της φετινής χρονιάς.

Η αξιόπιστη μέτρηση του χρόνου είναι σημαντική όχι μόνο για τα ρολόγια Hamilton αλλά και για τον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον επιστήμονα Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον). Kάθε δευτερόλεπτο μετράει και ο χρόνος είναι συνώνυμο της επιβίωσης. Το ρολόι που προφανώς επιλέχτηκε για να καλύψει αυτόν τον απαιτητικό ρόλο είναι το στρατιωτικού στυλ ρολόι της Hamilton BeLOWZERO.  Αυτό το μαύρο ρολόι Hamilton είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Γουάτνι έτσι ώστε να πετύχει την αποστολή του σε τόσο ακραίες και επικίνδυνες συνθήκες. Διαθέτει τέσσερις οκτάγωνες βίδες γύρω από την κάσα του ρολογιού και ένα σπορ μαύρο λουράκι από καουτσούκ με πόρπη διπλής οπής για ασφαλή εφαρμογή στον καρπό. Το ανθεκτικό και δυνατό σχέδιο υψηλής τεχνολογίας του BeLOWZERO της Hamilton ανταποκρίνεται απόλυτα στο πρωτοποριακό πνεύμα του Γουάτνι και την ανάγκη του για ακρίβεια.

Η περιπέτεια δράσης «Η Διάσωση» παρουσιάζει επίσης και άλλα ρολόγια με την υπογραφή της Hamilton που τα φοράνε άλλα μέλη του cast: Μπορείτε να δείτε τη συλλεκτική έκδοση X-Wind στον καρπό του Ρικ Μαρτίνεζ (Μάικλ Πένια) ενώ το Pilot Pioneer Aluminum φοράει η Κυβερνήτης Μελίσα Λιβάις (Τζέσικα Τσαστέιν) και η Μπεθ Γιοχάνσεν (Κέιτ Μάρα). Το RailRoad Auto Chrono, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα πρώτα ρολόγια της Hamilton, τα ρολόγια τσέπης που σχεδιάστηκαν αρχικά για να καλύψουν τις ανάγκες μέτρησης χρόνου στο σιδηρόδρομο των ΗΠΑ το 1892, το βλέπουμε στον καρπό του Κρις Μπεκ (Σεμπάστιαν Σταν). Καθώς το πλήρωμα σχεδιάζει την απίστευτη αποστολή του να φέρει τον «Αρειανό» πίσω ενώ φοράει τα ρολόγια της Hamilton που αναφέραμε, αναγνωρίζουμε ακόμη μια φορά το πνεύμα ακρίβειας και αξιοπιστίας, τα οποία είναι σπουδαία χαρακτηριστικά των ρολογιών της Hamilton!

Αυτός ο «πρωταγωνιστικός» ρόλος των ρολογιών της Hamilton στην ταινία «Η Διάσωση» είναι ο τελευταίος μετά από μια σειρά με περισσότερες από 450 τοποθετήσεις ρολογιών της σε ταινίες. Η πρώτη ήταν πάνω από 60 χρόνια πριν όταν τα ρολόγια της μάρκας εμφανίστηκαν στο The Frogmen. Από τότε, η Hamilton συνεργάστηκε στενά με τους σχεδιαστές κοστουμιών και σκηνικών για να παρέχει ρολόγια σε παραγωγούς ταινιών. «Η δουλειά μας με το «Η Διάσωση» υπογραμμίζει την ουσία της μάρκας: το αμερικανικό πνεύμα και την ελβετική ακρίβεια.  Αυτά τα χαρακτηριστικά εκφράζονται και από το cast διασημοτήτων και τους απαιτητικούς ρόλους τους. Γι αυτό τα ρολόγια μας ταιριάζουν πραγματικά τέλεια σε αυτή την ταινία.  Άλλωστε, αποτελούν παράδειγμα για τη συνεχή σχέση που είχαμε με το Χόλιγουντ τις τελευταίες έξι δεκαετίες και τον τρόπο που συνεργαστήκαμε με πολλούς ταλαντούχους επαγγελματίες στα παρασκήνια για να ενσαρκώσουμε τους χαρακτήρες τους», είπε ο Sylvain Dolla, CEO της Hamilton International Ltd.

Λόγω της συνεχούς συνεργασίας της με το Χόλιγουντ, η Hamilton αναγνωρίζει το ευρύ φάσμα ευκαιριών που δίνει το κόκκινο χαλί. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η μάρκα δημιούργησε τα βραβεία Hamilton Behind The Camera Awards, τα οποία διοργανώνονται σε Λος Άντζελες και Σαγκάη. Τα βραβεία αποτίουν φόρο τιμής στο λαμπερό ταλέντο εκτός οθόνης που συμβάλλει στην ποιότητα μιας κινηματογραφικής ταινίας και στη διαρκή εντύπωση που κάνει στο κοινό της.

«Η Διάσωση» προβάλλεται  από την 1η Οκτωβρίου 2015 και σε 3D στους κινηματογράφους από την Odeon.