Τα Sorbet με ΘΕΟΝΗ βρίσκονται για δεύτερη χρονιά στα Fresh Patisserie

Η πιο γλυκιά καλοκαιρινή συνεργασία επανέρχεται με νέες γεύσεις.

Η πιο δροσερή και ανάλαφρη επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Fresh Patisserie ενώνουν για 2η χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τις αγαπημένες γεύσεις sorbet, τώρα και χωρίς ζάχαρη.

Φέτος απολαμβάνουμε 7 λαχταριστές γεύσεις sorbet από 100% φυσικά φρούτα σε κανονική αλλά και sugar free εκδοχή με βάση το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα, Καρδίτσας. Βρείτε στα καταστήματα Fresh Patisserie τα sorbet με βάση το πολυβραβευμένο νερό ΘΕΟΝΗ, αναζητώντας τη συσκευασία με την χαρακτηριστική μπλε σταγόνα, στις γεύσεις: Mango & Mango χωρίς ζάχαρη, Λεμόνι χωρίς ζάχαρη, Φράουλα & Φράουλα χωρίς ζάχαρη, Καρύδα χωρίς ζάχαρη και Σοκολάτα bitter & Σοκολάτα bitter χωρίς ζάχαρη.  Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε κατόπιν παραγγελίας τις γεύσεις Ροδάκινο και Lychee.

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσιστικό sorbet με φρουτώδη γεύση και ελάχιστες θερμίδες. Όπως εξηγεί και ο Νεκτάριος Βουρίκης, Executive Chef των Fresh Patisserie, «Η μοναδική σύνθεση που χαρακτηρίζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναδεικνύει τις γλυκές νότες των φίνων υλικών, απογειώνοντας τη γεύση των φρούτων».

Η δημιουργικότητα συναντά τα πιο φίνα υλικά και σμίγει με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, για ένα μοναδικό sweet treat εν όψει καλοκαιριού.

Η ζωή είναι πιο γλυκιά με… ΘΕΟΝΗ

Συνοδεύστε τις sorbet γεύσεις με τον πιο κομψό σύμμαχο ενυδάτωσης, τη stylish φιάλη 330 ml του ΘΕΟΝΗ. Ανακαλύψτε τη στα ψυγεία των Fresh Patisserie και χαρίστε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ανάσα δροσιάς και ενυδάτωσης.