Τα στοιχήματα για Grexit επέστρεψαν

Τα στοιχήματα για Grexit επέστρεψαν

Το γραφείο στοιχημάτων William Hill ξανάρχισε να δέχεται στοιχήματα για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Το μεγάλο ενδιαφέρον για το αν θα γίνει Grexit ή όχι οδήγησε το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων William Hill να δέχεται ξανά στοιχήματα σχετικά με το αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το Grexit που αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε την αγορά», δήλωσε συγκεκριμένα ο Γκράχαμ Σαρπ, εκπρόσωπος του William Hill.

Το γραφείο στοιχημάτων δίνει πιθανότητες 9 προς 4 στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να εγκαταλείψει την 19μελή ευρωζώνη φέτος, δηλαδή ποσοστό 31%. Οι πιθανότητες να παραμείνει είναι 1 στις 3, δηλαδή 75%.

Όταν το William Hill σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα για το «Grexit» νωρίτερα φέτος οι πιθανότητες ήταν 3 προς 1, οι πιο μικρές μέχρι τότε. Αυτό σημαίνει 25% πιθανότητα.

Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να ξαναρχίσει να δέχεται στοιχήματα για το Grexit ο Σαρπ είπε: «Ο κόσμος θέλει να μας δώσει χρήματα, έτσι αποφασίσαμε να ξανανοίξουμε το βιβλίο».

Το αντίπαλο γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει 2 προς 1 στο Grexit, δηλαδή πιθανότητα 33%. Το Ladbrokes έχει κλείσει τα στοιχήματα για Grexit.