Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δεν συμμετέχω στις εκλογές- Συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δεν συμμετέχω στις εκλογές- Συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλάει στην Ολομέλεια, στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για την Ημέρα της Γυναίκας, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
«Δυστυχώς, δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιον τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην είμαι υποψήφια στις εκλογές», είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της πίεσης και του σάλου που ξέσπασε για την μετάταξη της κόρης της στην Βουλή.

Την απόφαση της, ως ένδειξη έμπρακτης μεταμέλειας για την μετάταξη της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στην Βουλή, να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε μέσω του ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Όπως προσέθεσε, «δυστυχώς, δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιον τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην είμαι υποψήφια στις εκλογές», σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της πίεσης και του σάλου που ξέσπασε για την μετάταξη της κόρης της στην Βουλή.