Ταξιδιωτικά προϊόντα που πρέπει να έχετε στις επόμενες διακοπές σας

Ταξιδιωτικά προϊόντα που πρέπει να έχετε στις επόμενες διακοπές σας

Πράγματα που πρέπει πάντα να έχετε μαζί στις διακοπές σας.

Στα νέα προϊόντα ταξιδίων, η τεχνολογία έχει κυρίαρχο ρόλο, τόσο στις ηλεκτρονικές συσκευές όσο και στα σύγχρονα κλασικά είδη διακοπών. Παρακάτω ακολουθούν ταξιδιωτικά προϊόντα που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας για να έχετε πιο ευχάριστες διακοπές:

Cord Wrap Set

Τιμή: 29 δολάρια τα τρία τεμάχια

Το «τύλιγμα» των φορτιστών και γενικότερα των καλωδίων όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι μια περίεργη υπόθεση. Όμως η εταιρεία Saddleback Leather αποφάσισε να διευκολύνει την καθημερινότητά μας και παρουσιάσει το Cord Wrap Set προκειμένου να μη χρειαστεί ποτέ να ξεχωρίζουμε τα καλώδιά μας με τις ώρες. Το Cord Wrap κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα του δέρματος, ενώ με επιπλέον 53 δολάρια μπορεί κανείς να αποκτήσει και το τσαντάκι στο οποίο θα τοποθετεί –τακτοποιημένα- τα καλώδιά του.

Non Stop Travel Short

Τιμή: 89 δολάρια

Πολλοί άντρες καταναλωτές επιζητούν άνετα ενδύματα για τους καλοκαιρινούς μήνες, τα οποία μπορούν να ταιριάξουν σε όλες τις περιστάσεις. Το «σορτς ταξιδίου» της Aviator επιτυγχάνει τη σπάνια ισορροπία της ευελιξίας και της άνεσης.

Μπορεί να φορεθεί στο δρόμο, την παραλία και το γυμναστήριο. Το συγκεκριμένο σορτς διαφέρει από τα κλασικά καλοκαιρινά ενδύματα καθώς διαθέτει «κρυφές λειτουργίες», όπως μια αρκετά βαθιά και ανθεκτική τσέπη με κρυφό φερμουάρ για την προστασία των smartphones ή άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

Η Aviator ακόμη κυκλοφόρησε στην αγορά και το Travel Jean, ένα ίδιου τύπου παντελόνι στην τιμή των 98 δολαρίων.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να κυκλοφορήσουν ανάλογες ενδυμασίες και για τις γυναίκες.

 

Gb Pockit Stroller

Τιμή: 250 δολάρια

Το Gb Pockit Stroller είναι το καλύτερο προϊόν της αγοράς για τους γονείς που θέλουν να ταξιδέψουν. Πρόκειται για ένα πτυσσόμενο καροτσάκι, το οποίο ζυγίζει 9,5 κιλά και μπορεί να χωρέσει μέχρι και κάτω από το κάθισμα του αεροπλάνου.

Raden A-22

 

Tιμή: 300 δολάρια

Οι ηλεκτρικές συσκευές ξεμένουν συχνά από μπαταρία τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Το ρεύμα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα εμπόδιο από τη στιγμή που υπάρχει το Raden A-22 στην αγορά. Τοποθετώντας τη συσκευή του τηλεφώνου σας, για παράδειγμα, στο πάνω μέρος της βαλίτσας θα λύσετε το πρόβλημα με τη μονίμως εξαντλημένη μπαταρία σας. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της βαλίτσας διαθέτει τρεις θύρες και μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε με δέκα ώρες.

Venture Backpack

Τιμή: 925 δολάρια

Το Venture Backpack είναι το ιδανικό σακίδιο για τους ταξιδιώτες και για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν το διαδίκτυο, καθώς διαθέτει το δικό του WiFi. Κυκλοφορεί σε δυο συγκεκριμένα μεγέθη και είναι αρκετά ανθεκτικό, ενώ η ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο παρέχεται μέσω μιας συσκευής, την Karma Go, η οποία σας ειδοποιεί ακόμη και όταν είναι έτοιμη να «ξεμείνει» από μπαταρία.

Ili Translator

Τιμή: Περίπου 200 δολάρια

Έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά, το Ili Translator είναι κατάλληλο για τους παγκόσμιους ταξιδιώτες. Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να μεταφράσει το μήνυμά σας στη γλώσσα που έχετε ήδη επιλέξει, ενώ λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και με φωνητική αναγνώριση.