Τελευταίος γύρος για ασφαλιστικό και φορολογικό πριν το Πάσχα των Καθολικών

Τελευταίος γύρος για ασφαλιστικό και φορολογικό πριν το Πάσχα των Καθολικών
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μπαίνει στο ξενοδοχείο Χίλτον όπου πρόκειται να συναντηθεί με εκπροσωπους των δανειστών, Αθήνα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Θεσμοί και οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συναντιόνται ξανά από το πρωί.

Ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής λίγο πριν τις 10 μια ακόμη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη συνάντηση προσήλθαν οι υπουργοί, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σε δημοσίευμά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι, σύμφωνα με αξιωματούχο της κυβέρνησης, η σημερινή συνάντηση θα επικεντρωθεί στο ασφαλιστικό και πιθανόν στο «κλείσιμο» αυτού του γύρου των διαπραγματεύσεων. Ο κυβερνητικός παράγοντας σημείωσε, παράλληλα, ότι υπάρχει συμφωνία/σύγκλιση σε σημεία – κλειδιά του ασφαλιστικού και σχεδόν πλήρης συμφωνία για το φορολογικό.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι το απόγευμα θα αναχωρήσουν από την Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών και αναμένεται να επιστρέψουν μετά από τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών (27 Μαρτίου).