Τέλος εποχής: Αυτό είναι το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega

Τέλος εποχής: Αυτό είναι το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega
Εξωτερική άποψη του κτιρίου όπου στεγάζεται το MEGA Channel ( Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων), το οποίο αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, Αθήνα, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Oι περισσότεροι δημοσιογράφοι -μεταξύ αυτών και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του σταθμού εκφώνησε σήμερα στις 2 το μεσημέρι η Μαρία Σαράφογλου.

Σύμφωνα με το aixmi.gr, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι -μεταξύ αυτών και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, η οποία επιδόθηκε σήμερα. Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο – οποιοδήποτε δελτίο.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως κλείνουν 27 χρόνια πορείας, στα οποία ο ενημερωτικός τομέας του Μega κυριάρχησε. Θυμίζουμε ότι ακόμη και απλήρωτοι επί 5 μήνες οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του σταθμού, σε συνεργασία με τους διοικητικούς, έδιναν καθημερινά ηρωικό παρόν και έφτιαχναν το μεσημεριανό δελτίο, το οποίο εξακολουθούσε να κερδίζει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Δείτε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του σταθμού:

Πηγή: peoplegreece.com