Ten Brinke: Ο διεθνής όμιλος κατασκευής κι ανάπτυξης ακινήτων γιορτάζει την επέτειο των 120 ετών παρουσίας του στην παγκόσμια αγορά με νέα εταιρική ταυτότητα

Ten Brinke: Ο διεθνής όμιλος κατασκευής κι ανάπτυξης ακινήτων γιορτάζει την επέτειο των 120 ετών παρουσίας του στην παγκόσμια αγορά με νέα εταιρική ταυτότητα
Τα κεντρικά γραφεία στο Varsseveld

Με αφορμή την επέτειο της εταιρείας, οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι, Albert και Wim ten Brinke, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας και τους διευθύνοντες συμβούλους των παραρτημάτων ανά την Ευρώπη, παρουσίασαν την περασμένη Παρασκευή τη νέα εταιρική ταυτότητα του Ομίλου σε όλους τους συνεργάτες και υπαλλήλους. Στη διαδικασία αναζήτησης των αξιών που έχουν εδραιώσει την Ten Brinke ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη στην ανάπτυξη και κατασκευή ακινήτων, συμμετείχαν τόσο υπάλληλοι όσο και εξωτερικοί συνεργάτες από όλη την Ευρώπη.

«Το τελευταίο έτος αφιερώσαμε χρόνο για να δούμε ποιοι είμαστε εδώ και 120 χρόνια, τί μας καθορίζει ως εταιρεία και πού θέλουμε να πάμε. Η Ten Brinke βλέπει τον εαυτό της ως αξιόπιστο συνεργάτη που καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων: από την απόκτησή τους, την ανάπτυξη έργων, τον προγραμματισμό, τη χρηματοδοτική μίσθωση, τη χρηματοδότηση, την εκτέλεση ως γενικός ανάδοχος έως τις πωλήσεις και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Αυτό που μας ξεχωρίζει, νομίζω, είναι η μεθοδική, ποιοτική δουλειά. Είμαστε αφοσιωμένοι. Η νέα μας ταυτότητα αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που είμαστε: λιτοί, προσγειωμένοι και δυνατοί. Μπορείτε να βασιστείτε στην Τen Brinke. Tελεία.», έτσι εξηγεί ο Wim ten Brinke το σύγχρονο και απλό design του λογοτύπου.

Από μια επιχείρηση τοιχοποιίας σε μια διεθνή εταιρεία: Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Varsseveld το 1902 από τον οικοδόμο και κατασκευαστή Theodorus Ten Brinke. Έκτοτε, η εταιρεία εξελίχθηκε σε μια διεθνώς επιτυχημένη εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής έργων. Σήμερα, η Ten Brinke απασχολεί περίπου 1.300 άτομα σε όλη την Ευρώπη και πραγματοποιεί ετήσιες πωλήσεις περίπου 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

«Ως εταιρεία κατασκευής κι ανάπτυξης ακινήτων, αναγνωρίζουμε την αξία μιας σταθερής βάσης. Η βάση, το θεμέλιο της επιτυχίας μας είναι οι υπάλληλοί μας, οι οποίοι είναι επίσης μέρος της οικογένειας Ten Brinke. Η κουλτούρα μας χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό διάλογο. Δε φοβόμαστε τα λάθη κι εκτιμούμε την επίπεδη ιεραρχία μας στην οποία ο κάθε εργαζόμενος/η απολαμβάνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλιών», τονίζει ο Albert ten Brinke.

«Φυσικά, πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία πριν από 120 χρόνια – διαφορετικές μέθοδοι κατασκευής, απαιτήσεις, νόμοι, υλικά. Η Ten Brinke έχει αναπτυχθεί και έχει γίνει διεθνής. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η οπτική μας έχει επίσης διευρυνθεί. Προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι, πιο βιώσιμοι και πιο έμπειροι. Απόλυτα επιχειρηματικοί και φιλόδοξοι», συνεχίζει ο Albert ten Brinke, Διευθύνων Σύμβουλος της Ten Brinke.

Ο κ. Φώτης Γιόφτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ten Brinke Hellas

Ενώ ο κύριος Φώτης Γιόφτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ten Brinke Ελλάδος σημειώνει: «Μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα έχει νόημα, για όλους. Είναι αυτή που μας συνδέει. Μαζί αναζητούμε συνεχώς νέες προοπτικές. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν ευκαιρίες, εμείς έχουμε ήδη δει τις δυνατότητες προτού εξελιχθούν σε ευκαιρίες. Με την τεχνογνωσία μας γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε και τί μπορούμε να κάνουμε. Ό,τι δεν γνωρίζουμε, το μαθαίνουμε, ό,τι δεν το έχουμε, το δημιουργούμε. Με τόλμη και νηφαλιότητα. Προσγειωμένοι, αλλά αναζητώντας συνεχώς το ψηλότερο σημείο».