Ταινία «Star Treck» από τον… Ταραντίνο!

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ο Ταραντίνο μπορεί να είναι ο σκηνοθέτης, με τον JJ Abrams στον ρόλο του παραγωγού.

Ε, αυτό δεν το περιμέναμε: Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιθυμεί να γυρίσει μια ταινία «Star Treck».

Πηγές είπαν στο «Deadline» ότι ο σκηνοθέτης του «Pulp Fiction» «έχει μια σπουδαία ιδέα για μια ταινία «Star Treck» στην Paramount». Είπαν επίσης ότι κουβέντιασε την ιδέα του με τον JJ Abrams και ότι οι δυο τους θα μαζέψουν γύρω από ένα τραπέζι συγγραφείς σεναρίων οι οποίοι θ’ ακούσουν τις ιδέες του Ταραντίνο και θα φτιάξουν από αυτές μια ταινία.

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, ο Ταραντίνο μπορεί να είναι ο σκηνοθέτης, με τον JJ Abrams στον ρόλο του παραγωγού.

Εντάξει, άντε τώρα να φανταστούμε τον Κουέντιν, με τις βίαιες, όλο διάλογο και απολύτως πρωτότυπες ταινίες να μπαίνει στα χωράφια των ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Και μάλιστα με μια ιστορία Star Treck! Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αναλάβει φραντσάιζ, το μόνο που είχε κάνει ήταν ένα επεισόδιο της σειράς «ER» και δύο της σειράς «CSI». Το μόνο που ξέρουμε είναι πως έχει πει ότι θα ήθελε να κάνει έναν «Τζέιμς Μποντ».

Πάντως, έχει άλλη μια ταινία στα σκαριά για την Paramount, ταινία εποχής στο Λος Άντζελες, την περίοδο των φόνων του Τσαρλς Μάνσον, τη δεκαετία του 1960. Ζήτησε ήδη από την Μάργκοτ Ρόμπι να υποδυθεί τη Σάρον Τέιτ, κι εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθέσει τον κύριο ανδρικό ρόλο σε κάποιον από τους Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ.