Τέσσερις διακρίσεις για τον όμιλο εστίασης Vivartia στα «Βραβεία Franchise 2018»

Τέσσερις διακρίσεις για τον όμιλο εστίασης Vivartia στα «Βραβεία Franchise 2018»

Τα ιστορικά σήματα του Ομίλου διακρίθηκαν σε σημαντικές κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία τους στην αγορά της εστίασης.

Τέσσερα σημαντικά βραβεία απέσπασε ο όμιλος εστίασης Vivartia, θυγατρικής της MIG, στο πλαίσιο των «Βραβείων Franchise 2018» που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, υπό την αιγίδα των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «τα ιστορικά σήματα του Ομίλου διακρίθηκαν σε σημαντικές κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ισχυρή παρουσία τους στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της εστίασης. Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν σημαντική αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας των ανθρώπων που συμμετέχουν στο όραμα του Ομίλου και εργάζονται καθημερινά ώστε να συνεισφέρουν σε αυτή την επιτυχία».

Αναλυτικά οι διακρίσεις του Ομίλου:

– Το Goody’s Burger House, η ιστορική μάρκα που σύστησε στο ελληνικό κοινό τον όρο «burger» από το 1975, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Best International Expansion», για την επιτυχημένη δραστηριοποίησή του στο εξωτερικό.

– Το Flocafe Espresso Room, το concept που πρώτο εισήγαγε την απόλυτη εμπειρία καφέ στην ελληνική αγορά, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Concept Re-design» για τον πλήρη ανασχεδιασμό του σε επίπεδο καταστημάτων, προϊοντικής γκάμας και εξυπηρέτησης.

– Το La Pasteria, το ιταλικό εστιατόριο με τη μοναδική ατμόσφαιρα, διακρίθηκε στην κατηγορία «Most Innovative Product» για την καινοτομία, τόσο στις συνταγές, όσο και στον τρόπο παρασκευής και σερβιρίσματος των πιάτων του.

– Το everest, το διάσημο street food για όλες τις ώρες της ημέρας, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Core Web Strategy» για τη δημιουργία και υλοποίηση της νέας καινοτόμας υπηρεσίας e-ordering (www.everest.gr), που παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα παραγγελίας από οποιαδήποτε συσκευή είτε για delivery είτε για takeaway.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Ανάμεσα στα brands που διαθέτει συγκαταλέγονται επτά από τα πιο πετυχημένα στο χώρο της Εστίασης.

Ο Όμιλος λειτουργεί τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 500 σημεία πώλησης.