Τέσσερις «τρελές» θεωρίες συνωμοσίας για τη Μελάνια Τραμπ

Τέσσερις «τρελές» θεωρίες συνωμοσίας για τη Μελάνια Τραμπ

Η αινιγματική προσωπικότητα της Μελάνια Τραμπ προκαλεί τη δημιουργία θεωριών για το τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου.

Η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, διαθέτει μια εσωστρεφή προσωπικότητα, που έχει αποτελέσει αφορμή για πολλές θεωρίες συνωμοσίας, μετά την εκλογή του συζύγου της το 2016. Όλες έχουν, φυσικά, διαψευσθεί από το προσωπικό της, αλλά συνεχίζουν να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Οι πιο «περίεργες» από αυτές είναι οι εξής:

1. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος

Ως «απόδειξη» αυτού, σχολιαστές του διαδικτύου φέρνουν μια συνομιλία που είχε με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε ένα δείπνο στην Σύσκεψη Κορυφής G-20.

Αν και η Μελάνια δεν μιλάει Ρώσικα, μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Σέρβικα, λόγω της σερβικής καταγωγής της. Περισσότερες γλώσσες ακόμα και από την πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα.

Πολλοί την είδαν να συνομιλεί στο δείπνο με τον Πούτιν, και περιέγραψαν την ατμόσφαιρα μεταξύ τους ως φιλική. Όμως πέρα από αυτό δεν είχαν καμία άλλη συνομιλία που να υποδεικνύει ότι η Πρώτη Κυρία είναι στην πραγματικότητα Ρωσίδα κατάσκοπος.

2. Μερικοί πιστεύουν ότι δεν μένει καν στον Λευκό Οίκο

Υπάρχει μια διαρκής φήμη ότι η Μελάνια Τραμπ ζει σε ένα ξεχωριστό σπίτι στην Ουάσινγκτον με τους γονείς της και τον γιο της, Μπάρον Τραμπ.

Σε ένα άρθρο της Washington Post για την προσωπική ζωή της Πρώτης Κυρίας, το γραφείο της αρνήθηκε τη φήμη ως «1.000% ψευδής». Η αντιπρόσωπος τύπου της Τραμπ, η Στέφανι Γκρίσαμ, συμπλήρωσε, «Γελάμε με αυτό όλη την ώρα».

Η αλήθεια είναι ότι η Μελάνια χρειάστηκε περισσότερο καιρό απ’ ό,τι συνήθως για να μετακομίσει στο Λευκό Οίκο αφότου ο σύζυγός της ανέλαβε τη θέση του Προέδρου, περνώντας τους πέντε πρώτους μήνες της προεδρίας του στη Νέα Υόρκη ενώ ο Μπάρον ολοκλήρωσε τη σχολική του χρονιά στο Μανχάταν.

Τον Ιούνιο του 2017, η Μελάνια με το γιο της μετακόμισαν επιτέλους στο Λευκό Οίκο, και ο Μπάρον ξεκίνησε να φοιτά στο St. Andrew’s Episcopal School, στο Μέριλαντ το φθινόπωρο.

3. Μερικοί πιστεύουν ότι έχει σωσία

melania trump agent loookalike getty images
Getty Images

Η συγκεκριμένη θεωρία πρωτοεμφανίστηκε όταν κάποιοι θεώρησαν ότι η Μελάνια είχε αντικατασταθεί από σωσία για μια δημόσια εμφάνισή της, και συνεχίστηκε όταν φωτογραφήθηκε δίπλα σε μια πράκτορα της προσωπικής της ασφάλειας με παρόμοια μαλλιά και επιδερμίδα.

Αυτή τη φήμη αρνήθηκε έντονα η εκπρόσωπος τύπου της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ, αλλά αυτό δεν σταμάτησε το διαδίκτυο από το να πλημμυρίσει με θεωρίες. Βέβαια, το γεγονός ότι υπάρχουν φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας με την «σωσία» της, αποδεικνύει ότι είναι δύσκολο αυτή η θεωρία να είναι πραγμτική.

4. Μερικοί πιστεύουν ότι περνά πολύ λίγο ή και καθόλου χρόνο με το σύζυγό της

Έχουν αναφερθεί πολλά για τη ζωή της Μελάνια στο Λευκό Οίκο και τον χρόνο που περνά με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περνάει πολύ λίγο χρόνο στην Δυτική Πτέρυγα με το σύζυγό της, κάτι το οποίο το προσωπικό τής αποδίδει στα ανεξάρτητα και γεμάτα προγράμματα του ζεύγους.

Η εκπρόσωπος τύπου, Γκρίσαμ, δήλωσε ότι η Τραμπ είναι αφοσιωμένη πρωτίστως στο να είναι μητέρα, σύζυγος και Πρώτη Κυρία. Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ανέφερε.