Θα είναι η Kristen Stewart το επόμενο κορίτσι του James Bond;

Θα είναι η Kristen Stewart το επόμενο κορίτσι του James Bond;
HOLLYWOOD, CA - JULY 07: (EDITORS NOTE: This image has been converted to black and white.) Actors Kristen Stewart (L) and Nicholas Hoult attend the Los Angeles Premiere of EQUALS at Arclight Hollywood on July 7, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/WireImage)

«Κενή» είναι και η θέση του ρόλου του 007 μετά την αποχώρηση του Daniel Graig από την ταινία.

Παρόλο που προωθεί τη νέα της ταινία Equals με τον συμπρωταγωνιστή της Nicholas Hoult, τα βλέμματα «στράφηκαν» στην επόμενη ταινία του James Bond με την Kristen Stewart να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ρόλο της πρωταγωνίστριας, λέγοντας ότι θα ήθελε να δει στο πλευρό του 007 μια Βρετανίδα γυναίκα τύπου superspy.

Όταν ο Hoult ρωτήθηκε σε εκπομπή του Ε!, εάν θα έπαιζε στο ρόλο του 007, ο ίδιος απάντησε ότι θεωρεί τον εαυτό του πολύ νέο για κάτι τέτοιο. Η Stewart όμως απάντησε λέγοντας ότι ίσως είναι καιρός να παίξουν νεότεροι ηθοποιοί στην ταινία του James Bond.

H Stewart δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που προχωρά σε δηλώσεις όσον αφορά το κορίτσι του 007, καθώς και η Gillian Anderson δήλωσε στους fan της ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, ωστόσο το βρίσκει απίθανο.