Θα καταφέρει το νέο Mate X της Huawei να ανοίξει νέους δρόμους στην 5G τεχνολογία;

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο τεχνολογικός κολοσσός ελπίζει το νέο smartphone να φέρει μια νέα τάση, με μείωση των τιμών και μεγαλύτερη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες.

Το νέο αναδιπλούμενο έξυπνο κινητό τηλέφωνο Mate X 5G, το οποίο η Huawei παρουσίασε στην τεχνολογική διοργάνωση της Μαδρίτης, το Mobile World Congress-MWC2019, θα βοηθήσει στην επιτάχυνση των εξελίξεων γύρω από την βιομηχανία της τεχνολογίας 5G, υποστηρίζει ο Γουόλτερ Τζι, πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group για την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της κινεζικής εταιρίας, το αναφερόμενο κινητό τηλέφωνο θα καθορίσει τις εξελίξεις στην βιομηχανία 5G και θα δρομολογήσει τις συνθήκες νέων συνεργασιών. «Σε σύντομο χρονικό διάστημα η πρόσβαση στο ίδιο τηλέφωνο θα είναι μεγαλύτερη, ενώ το κόστος για την αγορά του θα μειωθεί. Το κινητό αυτό τηλέφωνο θα δημιουργήσει μία νέα τάση», δήλωσε ο ίδιος για το smartphone Mate X, που έχει σήμερα εμπορική τιμή 2.299 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο 5G αναδιπλούμενης οθόνης 6,6 ιντσών. Όταν το κινητό αναπτύσσεται η οθόνη του γίνεται 8 ίντσες, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο επεξεργασίας, για διάβασμα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά και για την παρακολούθηση βίντεο.

Δείτε ακόμη: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αναδιπλούμενο κινητό της Huawei (Βίντεο)

Σχετικά άρθρα