Θα περνούσατε 30 ώρες σε ένα φέρετρο για 300 δολάρια;

Θα περνούσατε 30 ώρες σε ένα φέρετρο για 300 δολάρια;

Το θεματικό πάρκο Six Flags στις ΗΠΑ ελπίζει ότι θα το τολμήσετε.

Το Χαλοουίν μπορεί να είναι μια εποχή για τρομάγματα, αλλά το θεματικό παρκο Six Flags με έδρα το St. Louis στις ΗΠΑ το φτάνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Και μάλιστα για μια αμφισβητούμενη αμοιβή.

Το θεματικό πάρκο θα φιλοξενεί αυτό που αποκαλεί «30ωρη Δοκιμασία σε Φέρετρο» στις 13-14 Οκτωβρίου, προσφέροντας 300 δολάρια ως χρηματικό έπαθλο (μαζί με δύο κάρτες ελεύθερης εισόδου) για κάποιον που θα περάσει 30 ώρες σε ένα κουτί διαστάσεων 0,6 και 2,1 μέτρων. Αν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ των έξι συνολικά συμμετεχόντων, μόνο ένας θα πάρει το χρηματικό έπαθλο.

Επίσης, ο νικητής μπορεί να κρατήσει και το φέρετρο.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να μείνουν όλη την ώρα μέσα στο φέρετρο, με μοναδική εξαίρεση ένα εξάλεπτο διάλειμμα ανά μια ώρα, όπου και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο. Τους επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους ένα φίλο τους για συμπαράσταση, όσο το πάρκο είναι ανοιχτό. Όμως, θα είναι μόνοι τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν το πάρκο κλείνει.

Δεν είναι σαφές το εάν τα φέρετρα θα είναι κλειστά ή ανοιχτά.

Το θεματικό πάρκο δέχεται αυτή την περίοδο αιτήσεις για να καλύψει τις έξι διαθέσιμες θέσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει ένα σχέδιο σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως είχε νωρίτερα φέτος όταν ένα τρενάκι ξεκόλλησε από τις ράγες ενώ βρισκόταν σε ύψος 62,5 μέτρων.