Θάνατος στο 2020: Το Netflix φέρνει μια κωμωδία για να ξορκίσουμε μια δύσκολη χρονιά (Βίντεο)

Θάνατος στο 2020: Το Netflix φέρνει μια κωμωδία για να ξορκίσουμε μια δύσκολη χρονιά (Βίντεο)
epa08096421 People enjoy the New Year celebrations in Kuala Lumpur, Malaysia, 01 January 2020. EPA/Ahmad Yusni Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το Netflix έρχεται να απαντήσει στη σκέψη που περνά από το μυαλό δισεκατομμυρίων ανθρώπων, που αδημονούν να αποχαιρετίσουν μια και καλή το 2020.

Με την υποσημείωση «η χειρότερη χρονιά στην ιστορία». Κάπως έτσι λοιπόν το Netflix αποφάσισε να ετοιμάσει ένα σπέσιαλ αφιέρωμα, μια κωμωδία για να ξορκίσει μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά. Και ο τίτλος αυτού, προφανής: «Θάνατος στο 2020». Όπως ενημερώνει τους συνδρομητές της η ψηφιακή πλατφόρμα, πρόκειται για ένα ακόμη πόνημα των δημιουργών της δημοφιλούς σειρά του Netflix, Black Mirror.

Σε αυτό φιγουράρουν τα ονόματα μεγάλων αστέρων του Χόλυγουντ, όπως ο Σάμουελ Τζάκσον, ο Χιου Τζάκμαν, η Λίζα Κούντροου και πολλοί άλλοι.

Το Netflix δεν έδωσε ημερομηνία για την πρεμιέρα του κωμικού event, ούτε φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες για την φύση του προγράμματος- αν θα είναι δηλαδή εν είδη stand up ή βασισμένο σε κανονικό σενάριο- ωστόσο αρκέστηκε να γράψει «έρχεται σύντομα, πολύ σύντομα;».