#ThankYouHeroes, κούκλες που τιμούν όσους είναι στην πρώτη γραμμή κατά του ιού

#ThankYouHeroes, κούκλες που τιμούν όσους είναι στην πρώτη γραμμή κατά του ιού
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την πρωτοβουλία «#FirstRespondersFirst», η οποία εγκαινιάστηκε για τη στήριξη των υγειονομικών άμεσης επέμβασης που είναι στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Κούκλες για να στηρίξει τους σημερινούς ήρωες, όσους ηγούνται στη μάχη κατά του κορονοϊού, παρουσίασε η Mattel. Με την επωνυμία «#ThankYouHeroes», η σειρά τιμά τους γιατρούς, υγειονομικούς, οδηγούς και υγειονομικούς ασθενοφόρων. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την πρωτοβουλία «#FirstRespondersFirst», η οποία εγκαινιάστηκε για τη στήριξη των υγειονομικών άμεσης επέμβασης που είναι στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Εγκαινιάσαμε τη #FirstRespondersFirst για να στηρίξουμε τους υγειονομικούς και τις οικογένειές τους που είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας» εξήγησε η Arianna Huffington, ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος του Thrive Global, ενός από τους οργανισμούς που είναι πίσω από την πρωτοβουλία. «Τα εμβληματικά προϊόντα της Mattel μιλούν βαθιά μέσα μας. Θα είναι υπέροχο να δούμε αυτή τη νέα σειρά Fisher-Price όχι μόνο να φέρνει χαρά στα παιδιά, αλλά να δίνει στους γονείς και σε όσους τα φροντίζουν έναν καινούργιο τρόπο να τιμήσουν τους υγειονομικούς άμεσης επέμβασης και τους καθημερινούς ήρωες και τις οικογένειές τους».