«Θάβουν» τον Βαρουφάκη για τη φωτογράφιση στο Paris Match

«Θάβουν» τον Βαρουφάκη για τη φωτογράφιση στο Paris Match

Γνωστοί δημοσιογράφοι καυτηριάζουν τη φωτογράφιση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Paris Match με φόντο την Ακρόπολη.

Στο σπίτι τους στην Αθήνα φωτογραφήθηκαν ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου για τον φωτογραφικό φακό του εβδομαδιαίου γαλλικού περιοδικού Paris Match.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, στις 8 Μαρτίου για το περιοδικό, με θέα την Ακρόπολη καθώς και σε καθημερινές τους δραστηριότητες όπως είναι την ώρα που γευματίζουν, την ώρα που ο υπουργός διαβάζει τα βιβλία του η παίζει πιάνο.

Αυτό βέβαια προκάλεσε νέο κύμα ειρωνικών σχολίων και αντιδράσεων στο Twitter με τους δημοσιογράφους,  Σάιμον Νίξον και Πίτερ Σπίγκελ να κάνουν πάρτυ με αφορμή τη νέα παρουσία του κ. Βαρουφάκη σε μέσα, επιστρατεύοντας το χιούμορ τους για να επικρίνουν τις επιλογές του Έλληνα υπουργού.

Χαρακτηριστικά ο Σάιμον Νίξον αναφέρει: «Κρίση; Ποια κρίση; Ο Βαρουφάκης βρίσκει χρόνο από το πυρετώδες πρόγραμμά του με τις συνεντεύξεις στα μέσα για να ποζάρει για το Paris Match».


Ακόμη πιο δηκτικό το σχόλιο του Πίτερ Σπίγκελ με φωτογραφία του ζευγαριού μπροστά από ένα laptop:«Το νέο MacBook Pro. Τόσο ισχυρό που αλλάζει την ελληνική οικονομία».
va2

Εκτός βέβαια από τους δύο δημοσιογράφους είχαμε και εγχώριες αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση του υπουργού Οικονομικών. Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: