The “Unplagued” Concert: 16 αθλητικές προσωπικότητες. 16 καλλιτέχνες. Μια φωνή.

The “Unplagued” Concert: 16 αθλητικές προσωπικότητες. 16 καλλιτέχνες. Μια φωνή.
H ζωντανή εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο και σε ρόλο γεμάτο challenges τον Παντελή Διαμαντόπουλο, θα έχει εκλεκτούς και διάσημους καλεσμένους από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο.

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους, με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μια μοναδική μουσική ενέργεια έρχεται στις οθόνες σας την Πέμπτη, 30/4 στις 20:30, μέσω live streaming από την 24MEDIA σε συνεργασία με την Follow Me Now.

Στο μουσικό challenge The Unplagued Concert οι 16 καλλιτέχνες δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged ύστερα από προσωπική πρόσκληση αθλητών, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού.

Εκτός από τα πολυαναμενόμενα ζευγάρια, η ζωντανή εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο και σε ρόλο γεμάτο challenges τον Παντελή Διαμαντόπουλο, θα έχει εκλεκτούς και διάσημους καλεσμένους από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο.