Θέλετε να ζήσετε μια πολυτελή κρουαζιέρα με μισθό και όλα τα έξοδα πληρωμένα; Δείτε αυτήν την αγγελία

Ο επιλαχών ή η επιλαχούσα θα πληρώνεται με 2.616 δολάρια την εβδομάδα για να κάνει τις πιο τέλειες διακοπές.

Μία αγγελία για «ταξιδιάρες ψυχές» δημοσίευσε η Royal Caribbean και αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου, κυρίως λόγω του job description: Zητείται άτομο να ταξιδεύει στον κόσμο και να εξερευνεί όλο τον πλανήτη – κυρίως τα μέρη στα οποία φτάνουν τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας – και στη συνέχεια να ποστάρει τις εμπειρίες του με βίντεο και φωτογραφίες στo Instagram.

O «shore explorer» θα ταξιδεύει δωρεάν με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ανάμεσα στις τοποθεσίες που θα επισκεφτεί θα είναι το ιδιωτικό νησί της εταιρείας στην Καραϊβική «για μια τέλεια ημέρα στο CocoCay» αλλά και μαγικούς προορισμούς, μεταξύ άλλων η Αλάσκα, η Ιαπωνία, η Νορβηγία και το Ντουμπάι.

«Ψάχνουμε έναν άνθρωπο με αδρεναλίνη, πεινασμένο για περιπέτεια, αλλά να έχει μια μοναδική ικανότητα να απαθανατίσει μια στιγμή και να πει μέσα από μία φωτογραφία μία ιστορία. Προσφέρουμε ήδη μία τεράστια γκάμα μοναδικών εμπειριών στα πακέτα διακοπών μας, όπως ράφτινγκ, πεζοπορία σε παγετώνες και βόλτες με αερόστατο και ελπίζουμε ότι ο υποψήφιος θα πάει το ακτοπλοϊκό πρόγραμμα εκδρομών μας στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε εκπρόσωπος της Royal Caribbean.

Για όλα αυτά, ο επιλαχών ή η επιλαχούσα θα πληρώνεται με 2.616 δολάρια την εβδομάδα, με όλα τα έξοδα (εισιτήρια, διαμονή και διατροφή) πληρωμένα.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά»: Η αγγελία αφορά μόνο τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Πηγή: Travelandleisure.com