Θεσσαλονίκη: Δωρεάν κατασκήνωση στη ΧΑΝΘ για τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν κατασκήνωση στη ΧΑΝΘ για τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών
Φωτιά καίει δέντρα ενώ πλησιάζει απειλητικά το χωριό Ζωοδόχος Πηγή στην Εύβοια, Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοια παραμένει ανεξέλεγκτη, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι πυροσβέστες με δεκάδες οχήματα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δωρεάν συμμετοχή στη Δ’ περίοδο των κατασκηνώσεών της στη Χαλκιδική, προσφέρει η Χ.Α.Ν.Θ. σε παιδιά οικογενειών που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Επιπλέον, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, διαθέτει τις εγκαταστάσεις της στο ορεινό εκπαιδευτικό Κέντρο του Νυμφαίου για φιλοξενία πυρόπληκτων οικογενειών.

«Με αίσθημα ευθύνης και συμπαράστασης στο δράμα των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών και σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και τις τοπικές αρχές, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε άμεσα να φιλοξενήσουμε τα παιδιά και να βοηθήσουμε τις οικογένειες στη διαχείριση της επόμενης ημέρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης.