Θεσσαλονίκη: Με λεωφορειακή σύνδεση η ΒΙΠΕΘ τη Δευτέρα

Θεσσαλονίκη: Με λεωφορειακή σύνδεση η ΒΙΠΕΘ τη Δευτέρα
(Ξένη Δημοσίευση), Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση για την έναρξη των πρώτων δρομολογίων ηλεκτρικών λεωφορείων όπου μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη, Δευτέρα 20 Μαΐου 2024. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός μίλησε στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η δρομολόγηση της γραμμής γίνεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΓΣΕΕ προς τον ΟΑΣΘ.

Στη δρομολόγηση λεωφορειακής γραμμής που θα συνδέει το κέντρο της Θεσσαλονίκης με τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, προχωρά ο ΟΑΣΘ από τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου.

Η λεωφορειακή γραμμή με την ονομασία 52Β που θα εκτελεί το δρομολόγιο Αριστοτέλους-ΒΙΠΕΘ, θα εξυπηρετεί καθημερινά τους εργαζόμενους με δύο πρωινά δρομολόγια, στις 6 και στις 7 από την πλατεία Αριστοτέλους (πέταλο) και δύο απογευματινά δρομολόγια επιστροφής από τη ΒΙΠΕΘ, στις 3.10 και στις 4.10.

Η δρομολόγηση της γραμμής γίνεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΓΣΕΕ προς τον ΟΑΣΘ και έπειτα από έγκριση από τον ΟΣΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: