Θετικός στην COVID-19 ο Εντ Σίραν

Θετικός στην COVID-19 ο Εντ Σίραν
epaselect epa06558747 British Singer and songwiter Ed Sheeran attends a press conference for 'Songwriter' at the 68th annual Berlin International Film Festival (Berlinale), in Berlin, Germany, 23 February 2018. The Berlinale runs from 15 to 25 February. EPA/CLEMENS BILAN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Εντ Σίραν βρέθηκε θετικός στην COVID-19 και ανακοίνωσε την είδηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Γεια σας παιδιά. Γρήγορη ενημέρωση για να σας πω ότι δυστυχώς βρέθηκα θετικός στην COVID-19, επομένως βρίσκομαι τώρα σε απομόνωση και ακολουθώ τις κυβερνητικές οδηγίες» ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός σε ανάρτησή του απευθυνόμενος στους ακόλουθούς του, που ανέρχονται σε 35 εκατομμύρια.

Αν και ο Εντ Σίραν δεν κοινοποίησε λεπτομέρειες για την κατάστασή του, φαίνεται ότι είτε είναι ασυμπτωματικός είτε έχει ήπια συμπτώματα, καθώς σχεδιάζει να συνεχίσει να προωθεί το νέο του άλμπουμ, προς το παρόν όμως από απόσταση.

«Θα κάνω όσες προγραμματισμένες συνεντεύξεις/εμφανίσεις μπορώ από το σπίτι μου» σημείωσε. «Να είστε όλοι ασφαλείς» πρόσθεσε.

Ο Εντ Σίραν έκανε πολλές εμφανίσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό για να προωθήσει το νέο του άλμπουμ και πρόσφατα εθεάθη να μοιράζεται τη σκηνή με τους Coldplay στη συναυλία του συγκροτήματος στο O2 Arena του Λονδίνου.

Τον περασμένο μήνα, ο Εντ Σίραν ανέβηκε επίσης στη σκηνή στο Παρίσι, στο πλαίσιο της παγκόσμιας συναυλίας Global Citizen Live.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ