Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γιάννης Πρετεντέρης

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Γιάννης Πρετεντέρης
Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης (Κ), καταφτάνει για την εξόδιο ακολουθία του δημοσιογράφου και εκδότη, Θέμου Αναστασιάδη, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά , Αθήνα, Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Κηφισιάς. Ο δημοσιογράφος, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τι αποκάλυψε ο ίδιος.

Στη μακρά λίστα των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας ήρθε να προστεθεί και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αφού έκανε τη σχετική εξέταση, διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον ιό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς, έχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινέζος, αλλά εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!», έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Πρετεντέρη: