Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα ο Άκης Σκέρτσος: «Το εμβόλιο σώζει»

Θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα ο Άκης Σκέρτσος: «Το εμβόλιο σώζει»
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος μιλάει κατά την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (δεν εικονίζεται). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα συμπτώματα είναι εξαιρετικά ήπια, σημειώνει, γεγονός που οφείλεται στον τριπλό εμβολιασμό του, όπως επισημαίνει.

Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας έχει ως εξής: «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες».

Και η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου καταλήγει με το μήνυμα: «Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολιασμού τους, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».