Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός

Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη δεύτερη μέρα της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λιβανός και σημειώνει: «Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο #εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ