Θύμα χάκερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Άγνωστοι ανήρτησαν υβριστικά σχόλια στον λογαριασμό του στο Twitter

Θύμα χάκερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Άγνωστοι ανήρτησαν υβριστικά σχόλια στον λογαριασμό του στο Twitter
epa07997781 Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo of Greece (L) runs into Chicago Bulls forward Chandler Hutchison (R) during the NBA game between the Chicago Bulls and the Milwaukee Bucks at Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, USA, 14 November 2019. EPA/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο ίδιος ο Γιάννης εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία ζητάει συγγνώμη και ανακοινώνει ότι το περιστατικό διερευνάται.

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς, το e-mail, το τηλέφωνο αλλά και τον λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter παραβίασαν χάκερς. Οι χάκερς χρησιμοποίησαν τον λογαριασμό του στο Twitter για να ανεβάσουν προσβλητικά μηνύματα μεταξύ άλλων για τον Λεμπρόν Τζέιμς, τους Μπακς και τον Κόμπι Μπράιαν.

Ο ίδιος ο Γιάννης εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία ζητάει συγγνώμη και ανακοινώνει ότι το περιστατικό διερευνάται. Εκφράζει μάλιστα την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι κάποιος έγραψε αυτά τα τρομερά αυτά πράγματα και ότι αισθάνεται απαίσια για το γεγονός ότι συμπεριλήφθησαν στα tweets η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ, οι Μπακς και ο Λεμπρόν.

«Το Twitter, το τηλέφωνο, το email και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Γιάννη παραβιάστηκαν! Ζητάει πραγματικά συγνώμη για όλα τα tweets και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό! Αυτά που ειπώθηκαν από αυτόν τον χάκερ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλα και αηδιαστικά!», έγραψε νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η σύντροφός του.