Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο

Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο
epa06662056 US actor Dwayne Johnson poses for photographs on the red carpet during the European film premiere of Rampage at Leicester Square in London, Britain, 11 April 2018. The movie opens across many European theaters on 12 April. EPA/ANDY RAIN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θετικοί είναι η σύζηγός του και τα δύο τους παιδιά.

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο Ντουέιν The Rock Τζόνσον όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, θετικοί βρέθηκαν η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά. «Μακάρι να ήμουν μόνο εγώ θετικός αλλά βρέθηκε θετική όλη μου η οικογένεια και αυτο με ταρακούνησε» είπε ο ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε η οικογένεια του κόλλησε τον ιό από στενούς φίλους ης οικογένειας για τους οποίους, όμως, υποστηρίζει ήταν εξαιρετικά πειθαρχημένοι την περίοδο της καραντίνας. «Είναι συντετριμμένοι γιατί μετέφεραν τον ιό στη δική μας οικογένεια» πρόσθεσε ο 48χρονος Τζόνσον.

Μιλώντας για την περιοδο αυτή την χαρακτήρισε ως «ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα πράγματα που έχω κανέι στη ζωή μου». Ο ίδιος διαβεβαιώνει, τέλος, ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς του «δεν είναι πια μεταδοτικοί».