Θρίαμβος του Τσιτσιπά στην Μασσαλία (Βίντεο)

Θρίαμβος του Τσιτσιπά στην Μασσαλία (Βίντεο)
epa08215598 Stefanos Tsitsipas from Greece in action during his Round of 16 match against Aljaz Bedene from Slovenia at the ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam, Netherlands, 13 February 2020. EPA/KOEN SUYK Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Βασιλιάς» ξανά στη Μασσαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα τενίστα να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Open 13.

Απόλυτος κυρίαρχος στη Μασσαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στον τελικό του Open 13 και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο τρόπαιο, ενώ έφτασε συνολικά τους 5 τίτλους στην καριέρα του.

Επίσης, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς κατακτά για 2η συνεχόμενη χρονιά έναν οποιονδήποτε τίτλο, ενώ το ρεκόρ του στους τελικούς βελτιώθηκε σε 5-5 νίκες. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος του Στεφ για το 2020.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ καλά τον τελικό, ενώ το break που έκανε στο 2-1 ήταν καθοριστικό για την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας υπερασπίστηκε το σερβίς του με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς έχασε μόνο δύο πόντους στο σερβίς του στο πρώτο σετ.

Το 1-0 έγινε εύκολα (6-3) και ο δρόμος για τη νίκη είχε ήδη ανοίξει για τον Στέφανο. Στο δεύτερο σετ ο Αλιασίμ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός, έχοντας καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στο σερβίς του.