Θρίλερ στη Γλυφάδα: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Αστυνομικοί από τη διεύθυνση Αργολίδας, εκτελούν ελέγχους σε ΙΧ και μηχανές για την τήρηση των μέτρων του κορονοϊού, στο Ναύπλιο, Σάββατο 20 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δράστης φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, μετά από πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία European Navigation στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Αρτεμισίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί στο κτίριο πυροβολώντας, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από λίγο μπήκε στο κτίριο ομάδα της ΕΜΑΚ για να εντοπίσει τον δράστη που έχει ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρίσκονται στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα εξής σημεία: Λ. Ποσειδώνος και Πλατεία Φλέμινγκ, Λ. Kαραμανλή και Καλυψούς, Aρτεμισίου και Ροντήρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: