Τι άλλο θα σκεφτεί η Uber για να προσελκύσει πελάτες

Ένα νέο εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης λανσάρει η υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων στην αγορά.

Oι πελάτες της Uber στην Κίνα θα έχουν την ευκαιρία από εδώ και στο εξής να μετακινούνται με αυτοκίνητο, βάρκα αλλά και με αερόστατα.

Η κίνηση αυτή προκύπτει ως μέρος του νέου εγχειρήματος της εταιρείας, του Uber+Travel και την ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος εργασιών της στην Κίνα, Kate Wang.

Μιλώντας στο TechCrunch της Σανγκάης, η Wang προσέθεσε ότι η τεχνολογική εταιρεία αναμένεται να λανσάρει στην αγορά μια νέα υπηρεσία ψηφιακού περιοδικού με το όνομα UberLIFE, το οποίο ενημερώνει τους πελάτες της για τις προσεχείς τοπικές εκδηλώσεις.

«Η Uber είναι μια υπηρεσία που εξυπηρετεί τον κόσμο παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε κάθε πόλη της γης», συμπλήρωσε η ίδια.

Η τεχνολογική εταιρεία ανακάλυψε ότι οι πελάτες της παραμένουν στην εφαρμογή τουλάχιστον για 90 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πραγματοποιούν την κράτησή τους και για το λόγο αυτό η Uber θέλει να επωφεληθεί από την προσοχή τους και να προχωρήσει σε αυτές τις νέες πρωτοβουλίες.

Στις αλλαγές της εταιρείας έρχεται ακόμη να προστεθεί και το UberEATS, μια υπηρεσία διανομής τροφίμων on-demand που πρόσφατα επεκτάθηκε στο Λονδίνο.

Σημειώνεται ότι τα αερόστατα δεν αποτελούν τον πρώτο δημιουργικό τρόπο μεταφοράς της Uber, καθώς η εταιρεία είχε λανσάρει το UberCHOPPER για τη μεταφορά των πελατών της μέσω ελικοπτέρων αλλά και το UberJET.