Τι απαντάει ο Λάκης Λαζόπουλος για τα 3 εκατ. ευρώ

Τι απαντάει ο Λάκης Λαζόπουλος για τα 3 εκατ. ευρώ

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο ο δημοφιλής ηθοποιός – παρουσιαστής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει μπει από την Τρίτη για τα καλά στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας, μετά την έντονη κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση. Ο ίδιος στην εκπομπή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου μεταφέρουν πως θα βρεθώ σε χαντάκι». «Με ελέγχουν πριν και μετά από κάθε εκπομπή». «Αν κάποτε βρεθούν πραγματικοί εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα, Αδωνις, Πλεύρης κ.λπ. θα μπουν φυλακή». «Θέλουν να γίνω Πρετεντέρης, αλλά δεν θα γίνω ποτέ Πρετεντέρης…».

Ακολούθησε η ανακοίνωση της Μαρίας Σπυράκη , με την οποία τον κατηγορεί ως «πάμπλουτο έμπορο του ανθρώπινου πόνου» και «προπαγανδιστή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας» ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Σπυράκη.

«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.
Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;»

«Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Σφοδρή επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαζόπουλος είπε ότι βρήκε μια τράπεζα και πήρε δάνεια για να ασχοληθεί με τηλεοπτικές παραγωγές. Είπε ότι τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό γιατί έχει εταιρεία παραγωγής και ήθελε να ασχοληθεί με ξένες τηλεοπτικές παραγωγές και πως τα χρήματά του φορολογούνται εδώ στην Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.300.000 τηλεθεατές.

Επίθεση και από τον Πέτρο Τατσόπουλο
Σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM την Πέμπτη, ο υποψήφιος βουλευτής με Το Ποτάμι Πέτρος Τατσόπουλος, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για το Λάκη Λαζόπουλο.
«Έχει μια ειδοποιό διαφορά και αντίφαση, με την οποία δεν έχει συμφιλιωθεί ο Λαζόπουλος και αυτό αντικατοπτρίζεται στη δουλειά του. Έχει τη θεμελιώδη αντίφαση ανάμεσα στον ιδιωτικό και το δημόσιο. Όταν κάνεις μια ιδιωτική ζωή, με συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων, είναι οι πλούσιοι σαν κι εσένα. Τους κάνεις αβάντες, τους γλύφεις, είσαι ένας βολικός, με όσο καλό πρόσημο μπορείς να δώσεις, γελωτοποιός της αυλής. Καλός και διασκεδαστικός, διότι είναι και καλός άνθρωπος ο Λάκης. Όμως, το ακροατήριό σου είναι στους αντίποδες. Διαλέγεις ως target group του δημόσιου Λαζόπουλου, σε αντίθεση με τον ιδιωτικό, ανθρώπους εξαντλημένους από την κρίση, δείχνεις στις εκπομπές σου πώς περνάνε και είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτά» υπογράμμισε.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι: «Όσο περνάει λοιπόν ο καιρός, βλέπω να υποχωρεί ο ιδιωτικός Λαζόπουλος, ο ηθοποιός, και να μπαίνει στο προσκήνιο ο δημόσιος, ο προπαγανδιστής. Η προπαγάνδα ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με τη σάτιρα. Ο προπαγανδιστής θα πεθάνει και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα και καλό είναι ο Λαζόπουλος να το καταλάβει και να το σταματήσει σύντομα, διότι μόνο κακό κάνει στον εαυτό του».