Τι δείχνει το γραφείο σας για τη προσωπικότητα σας

Τι δείχνει το γραφείο σας για τη προσωπικότητα σας

Πολύχρωμα στυλό και κούπες καφέ; Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Περνάμε το περισσότερο χρόνο της ημέρας μας στο γραφείο. Περισσότερο μάλλον, απ’ ότι στο σπίτι μας. Αφού, λοιπόν, η προσωπική μας κατοικία δείχνει το χαρακτήρα μας, πως θα ήταν δυνατόν να μην ισχύει το ίδιο και για τον επαγγελματικό μας χώρο.

Τα πράγματα που αποφασίζει να φέρει ο καθένας στο γραφείο του δείχνει τον χαρακτήρα του, αλλά και τη σχέση με την εταιρεία.

Ας δούμε τι υποδηλώνει για εσάς το γραφείο σας.

Πολύχρωμο συρραπτικό

Ένας άνθρωπος της μόδας «κλεισμένος» σε ένα γραφείο. Ξοδεύετε αρκετό χρόνο σε lifestyle blogs και ιστοσελίδες μόδας, ενώ κατά βάθος θέλετε να κάνετε το Instagram δουλειά και να βγάζετε χρήματα από αυτό.

Είστε από τα πιο χαρούμενα άτομα του γραφείου και είστε πάντα πρόθυμοι να οργανώσετε κάποιο πάρτι για τους συναδέλφους.

To-Do List σε χαρτί

«Κολλημένοι στη παράδοση». Προτιμάτε τα βιβλία αντί των ηλεκτρονικών βιβλίων, να μαγειρεύετε αντί να παραγγέλνετε φαγητό και μια «στολή εργασίας» αντί μοντέρνων ρούχων. Κάθε φορά που διαγράφετε κάποια υποχρέωση απ’ τη λίστα σας νιώθετε μια ικανοποίηση να σας διακατέχει.

Κάποιοι θα σας αποκαλέσουν σνομπ, αλλά όλοι θα έρθουν σε εσάς για να τους προτείνετε κάποιο κρασί ή βιβλίο.

Βρώμικες κούπες καφέ

Η ημέρα σας ξεκινάει δύσκολα, αφού έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε – περίεργοι συνάδελφοι, παθητικοί ή επιθετικοί συγκάτοικοι, μωρά που ουρλιάζουν και ατελείωτα μηνύματα. Η ώρα μπορεί να είναι 8 το πρωί, αλλά εσείς έχετε έρθει αντιμέτωποι με τόσα πράγματα που φαντάζει σαν να είναι μεσημέρι.

Υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης, ξεχωρίζετε για τις ηγετικές σας ικανότητες καθώς και την προνοητικότητα σας.

Χρωματιστά στυλό

Το Pinterest σας έχει «στέψει» και δε μπορείτε να καταλάβετε γιατί δε σας ακολουθεί όλο το γραφείο. Μανιακοί με την τάξη σε τέτοιο σημείο που μπορεί κάποιοι να σας στραβοκοιτάνε. Απλά δε ξέρουν… πως τα πράγματα πρέπει να είναι χωρισμένα ανά χρώμα.

Μεταξύ των άλλων ξεχωρίζετε για τις μαγειρικές σας ικανότητες ειδικά σε ότι αφορά τις «εναλλακτικές συνταγές».

Ένα μολύβι και τίποτα άλλο

Θέλετε απλά να τελειώσει το 8ωρο και να φύγετε. Κανένα δέσιμο, καμία ανάγκη να κάνετε το χώρο δικό σας και να αφήσετε το σημάδι σας, είστε εκεί απλά για να κάνετε τη δουλειά σας και δε ντρέπεστε να το παραδεχτείτε.

Πιθανότατα είστε από αυτούς που στο διάλειμμα στέλνετε βιογραφικά αλλού. Καλά θα κάνετε να βρείτε κάποια άλλη εργασία που σας εκφράζει περισσότερο!