Τη διεθνή της παρουσία ενισχύει η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι

Οι εξαγωγές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στο 36,3% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων, παρουσιάζοντας αύξηση +41,7% το 2018.

Στη διεθνή έκθεση PLMA – «World of Private Label», που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21 Μαΐου 2019 στο Άμστερνταμ συμμετείχε η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία παράγει ήδη προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες σούπερ μάρκετ με σημαντικές συνεργασίες σε Αγγλία, Ιταλία και Βέλγιο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου (κυρίως αγοραστές S/M) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της εταιρείας. Παράλληλα, στελέχη της Κρι Κρι πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές με στόχο την ενίσχυση των ήδη μακροχρόνιων και πετυχημένων συνεργασιών της εταιρείας με μεγάλα σούπερ μάρκετ, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες συνεργασίες.

Οι εξαγωγές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στο 36,3% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων, παρουσιάζοντας αύξηση +41,7% για το έτος 2018.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της Κρι Κρι είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στις ευρωπαϊκές χώρες καθώς και η είσοδός της σε νέες αγορές, όπως έγινε πρόσφατα στην Κίνα.