Τι δηλώνουν οι ιδρυτές του Skroutz.gr μετά τη εξαγορά των 10 εκατ. ευρώ

Τι δηλώνουν οι ιδρυτές του Skroutz.gr μετά τη εξαγορά των 10 εκατ. ευρώ

Τα σχέδια των εμπνευστών της πλατφόρμας μετά την ανάκτηση του 100% της εταιρείας από την Dionic.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Skroutz Α.Ε., μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας απόκτησης του ποσοστού συμμετοχής 50% που κατείχε η DIONIC, έναντι συνολικού τιμήματος 10.001.000 ευρώ.

Για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, η ιδρυτική ομάδα του Skroutz.gr, ήτοι οι Γιώργος Χατζηγεωργίου, Βασίλης Δήμος και Γιώργος Αυγουστίδης, προχώρησαν σε συνεργασία με το fund συμμετοχών Southbridge Europe Mezzanine.

Σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν τα εξής: «Από την ίδρυση της εταιρείας, το όραμά μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε τις online αγορές μας, και το Skroutz να μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές που είχαμε από την πρώτη ημέρα. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών, ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να αγοράζουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από οποιαδήποτε συσκευή. Αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας που ιδρύσαμε, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε πολλές από τις υπηρεσίες που χτίσαμε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια και να πορευτούμε στο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους Έλληνες καταναλωτές».

H Skroutz Α.Ε. απασχολεί πλέον 170 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, με την ιστοσελίδα website www.alve.com στην τουρκική αγορά από το 2013, ενώ έχει παρουσία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το www.scrooge.co.uk από το 2015.