Τι ετοιμάζει η Heineken με το Taxibeat;

Τι ετοιμάζει η Heineken με το Taxibeat;

«Κρυφές βόλτες»στη πόλη παρέα με μια παγωμένη μπύρα. 

Τώρα μπορείς να ζήσεις μία διαφορετική, εντελώς πρωτότυπη εμπειρία με αφετηρία το app του Taxibeat. Το Taxibeat συνεργάζεται με τη Heineken και σε βάζει έναν κόσμο όπου όλα γίνονται, τον κόσμο του City Ride.

Πάρε μέχρι 2 ακόμη άτομα από την παρέα σου, πάρε στα χέρια σου το smartphone σου και άνοιξε το app του Taxibeat. Μπες στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον που θα σου επιτρέψει να ζητήσεις μία διαφορετική διαδρομή. Που θα σε πάμε; Μη βιάζεσαι… Θα το ανακαλύψεις στην πορεία.

Μόλις ζητήσεις να πραγματοποιήσεις City Ride θα σου στείλουμε ένα από τα πέντε Heineken taxi. Επιβιβάσου κι άσε τον οδηγό να σου κάνει μερικές ερωτήσεις που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει λίγα πράγματα για σένα. Μετά, απόλαυσε τη διαδρομή.

Ο City Ride οδηγός θα σε πάει σε ένα μυστικό θησαυρό της πόλης, που πιθανόν δεν είχες ανακαλύψει, και τον οποίο επέλεξε για σένα το Daily Secret. Για φαγητό σε κάποιο μοντέρνο εστιατόριο, για ποτό σε ένα hip στέκι, σε κάποιο spa για χαλάρωση ή σε ένα event που θα συμβαίνει εκείνη την ώρα στην Αθήνα…

Το καλύτερο; Η εμπειρία είναι δώρο για σένα και την παρέα σου, δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις τίποτα απολύτως.

Οι οδηγοί του City Ride θα περιμένουν την κλήση σου έως και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, καθημερινά 3μμ-3πμ.

Λοιπόν; Θα είσαι ένας από τους τολμηρούς που θα ζήσουν την εμπειρία;

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ: www.heineken.gr/openyourcity