Τι είναι αυτό που «φρικάρει» τους Ομπάμα

Τι είναι αυτό που «φρικάρει» τους Ομπάμα

Πτυχές της οικογενειακής του ζωής αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει μία ευαίσθητη πλευρά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πώς ένιωσε όταν πήγε την 19χρονη κόρη του Μάλια στο Χάρβαρντ για να παρακολουθήσει το πρώτο εξάμηνο του πρώτου έτους των σπουδών της, τον περασμένο Αύγουστο.

Η Μάλια καθυστέρησε κατά ένα χρόνο τις σπουδές της για να μπορέσει να προσαρμοστεί στη ζωή τής πανεπιστημιούπολης λόγω της ιδιότητάς της, καθώς το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητάς της. Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο ρεπορτάζ του ΤΜΖ ανέφερε ένα τέτοιο περιστατικό. Σύμφωνα μ’ αυτό η 19χρονη περπατούσε με έναν φίλο της και μία γυναίκα της ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία σε ένα κατάστημα με σαλάτες και αυτή της το αρνήθηκε. Η γυναίκα την περίμενε από έξω και βγαίνοντας η Μάλια της είπε: «Θα πάρετε το πρόσωπό μου σαν ένα ζώο στο κλουβί;».

Όπως αναφέρει το Closer weekly, στη συνέντευξη που έδωσε ο 56χρονος πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του λέγοντας ότι «η Μισέλ κι εγώ είμαστε πολύ νέοι για να έχουμε δύο κόρες στο κολέγιο. Ως γονείς έχουμε κάπως φρικάρει».

Πάντως τόσο για τον Μπαράκ όσο και για την Μισέλ Ομπάμα οι κόρες τους είναι ολόκληρος ο κόσμος και θέλουν πολύ να έχουν μία πετυχημένη ζωή και προς την κατεύθυνση αυτή είναι και οι συμβουλές του, όπως λέει το Closer Weekly. Μάλιστα τις συμβουλές αυτές τις μοιράστηκαν και με εφήβους που μίλησαν. Η πρώτη λέει ότι «η υπευθυνότητα είναι ένα τεράστιο προνόμιο», η δεύτερη ότι «υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμβάλλεις» και η τρίτη «πρέπει να έχεις επιμονή».