Τι είπε ο Καμμένος για το … χαρτάκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Τι είπε ο Καμμένος για το … χαρτάκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Το τελευταίο προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Με αυτό το σποτ έδειξα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα πατριωτικό κίνημα. Η βασική μας έννοια είναι η πατρίδα μας. Γι’ αυτό ζητάμε να είμαστε στη Βουλή ισχυροί. Να είμαστε εκείνη η εγγυητική ομάδα που δεν θα επιτρέψει τον διαχωρισμό της ορθοδοξίας από τον ελληνισμό, που δεν θα επιτρέψει να καταργηθούν οι παρελάσεις, να φύγουν οι εικόνες από τα δικαστήρια.

Εμείς το καραβάκι που λέγεται Ελλάδα το έχουμε πρώτο και κύριο στους στόχους και τις επιδιώξεις μας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ερωτηθείς για το τελευταίο προεκλογικό σποτ του κόμματος, στο οποίο εμφανίζεται να ανοίγει ένα τσαλακωμένο χαρτί, το οποίο φέρεται να ξέχασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Παρακολούθησα το ντιμπέιτ με τον μικρό μου γιο και διαπίστωσα ότι από αυτό έλειπε έστω και μια αναφορά για την Ελλάδα, μια αναφορά για το αύριο, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της ΝΔ και του προέδρου της».

Διαβάστε επίσης: Ο Πάνος Καμμένος άνοιξε το χαρτάκι…που «ξέχασε ο Βαγγέλης»